Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amelyik lány kételkedik több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik lány kételkedik több hetes beszélgetés után is hogy biztos csak szexet akar a férfi tőle, azt ott kell hagyni?

Figyelt kérdés

Több ilyet is olvasni, hogy a lány után megtesz mindent egy férfi, meg mindig beszélgetni próbál vele, de a lány abból is csak annyit szür le hogy Biztos szexet akar.. Nem értem az ilyen lányokhoz hogy lehet közeliteni hogy ne arra következtessen hogy biztos csak szexet akar..

De egy ilyen lánynak valami baja lehet?

2016. dec. 2. 08:59
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Na igen 4.. más tészta
2016. dec. 2. 10:01
 12/32 anonim ***** válasza:

Mi a gondotok? 4-es vagyok.

Szerintem az egész kérdésed túl felületes. Pár hét után normális ha nem fekszik le veled (és ezt úgy mondom, hogy én 2-3 hétnél tovább nem vártam a szexszel soha, inkább derüljön ki, hogy passzolunk-e alapon). Az nem normális, ha folyton azon vinnyog, hogy te csak szexet akarsz, akkor egyszerűbb lenne ha lelépne, mert nem tud bízni benned, meg senkiben sem.

De a kérdésedből nem derül ki, hogy, mi is a valós helyzet

2016. dec. 2. 10:08
 13/32 anonim ***** válasza:
35%
Jesszusom,első nap,hogy megismerkedtünk, ágyba bújtam a férjemmel.Fél év után feleségül kért,4 éve együtt vagyunk.5-ös vagyok.Erre írtam,hogy fiatalok vagytok még szerintem,tele drámával,nulla élettapasztalattal.
2016. dec. 2. 10:15
 14/32 anonim ***** válasza:

Én speciel több hetes beszélgetés után (alkalmanként 1-3 óra) is futottam olyan pasiba, aki csak szexet akart, lehetőleg az első randin. A másodikon már nyíltan előadta (nemet mondtam), a harmadik randi után lelépett.

Poén: utólag kiderült, hogy nős volt.

2016. dec. 2. 10:22
 15/32 A kérdező kommentje:
4 az a gond, hogy nem látod át a kérdést. Kérdésben sehol nem szerepel az, hogy én le akarok feküdni vele. Ez csak a te agyad próbálja átforditani. Simán közeledés, beszélgetésről van szó. Mellesleg, gondolod hogy aki CSAK dgni akar az hetekig leragad egy nőnél?? gondolkodj már kérlek! Ha Csak dugni szeretnék keresek egy krvát, vagy addig próbálkozom a nőknél kevesebb ideig mig valamelyiknél sikerül
2016. dec. 2. 10:23
 16/32 anonim ***** válasza:

Próbáltam az ilyen nők fejével gondolkodni, de egyszerűen nem megy... nem értem, hogy mit vár attól, hogy bizonygatja, hogy a férfi biztos csak szexet akar... lehet, hogy csalódott ezerszer, meg minden, de nem lehet, hogy pont ezzel váltotta ki?

Azt hiszem, hogy ez amolyan önigazoló séma lehet...

Mert ha folyamatosan panaszkodik, hogy minden férfi csak szexet akar, ezt egy normális férfi rövid idő után garantáltan (!) megunja, továbbáll, és utána a nő kijelentheti, hogy "tessék, megmondtam!".

Ez kb. olyan, mint a másik oldalon a "minden nő szemét" férfi-panasz... hatékonyan el lehet üldözni vele mindenkit, és a delikvens ezáltal is igazolva érzi a saját elméletét.

Na de visszatérve a fenti szituációra: viszonylag könnyű kezelni a dolgot. Egyszerűen meg kell tőle kérdezni, hogy "mivel bizonyíthatnám be az ellenkezőjét?"

Ha erre tud értelmes, érdemi választ adni (ami a gyakorlatban is működik), akkor nem reménytelen a dolog, de ha csak kitérő válaszokat ad, akkor megette a fene. Akinek van erre energiája, az esetleg szembesítheti vele, hogy éppen ezzel a gondolkodásával/viselkedésével váltja ki azt, amitől tart és ez egy önsorsrontó séma, amivel fel kéne hagynia. De nagy valószínűséggel felesleges időpocsékolás, aki hibás séma szerint működik, az általában nem akar róla tudni.

2016. dec. 2. 10:24
 17/32 A kérdező kommentje:
16. nem lehet.. Az a baj hogy olyan elvakultak hogy Neki nem mondhatja meg senki mi hogy legyen.. Ha te ilyet felhozol hogy Segits neki, ő azt fogja értelmezni hogy kiakarod javitani.. meg neki ne mondja meg senki.Ő már nagy lány, tudja mit csinál..
2016. dec. 2. 10:30
 18/32 anonim ***** válasza:

Azért javasoltam első körben a KÉRDÉST, hogy mondja meg ő, mit szeretne (ha tudja).

Ha nem tudja, akkor tényleg nincs mit kezdeni vele.

2016. dec. 2. 10:31
 19/32 anonim ***** válasza:
"Ne legyenek iluzioid ha egy pasi udvarolni akar az'dugni akar."
2016. dec. 2. 10:37
 20/32 anonim ***** válasza:

15 persze, hogy nem látom át a kérdést, mert ritka xarul tetted fel.

Nézd, ha van egy lány, aki minden alkalommal azt mondja neked, hogy te csak szexet akarsz, az nem tudom miért randizik veled. Én ilyet szerintem soha nem mondtam egy férfinak sem.

Ha folyton a d.ugásrol beszél egy férfi, egyértelmű, hogy mit akar, nem kell erről beszélgetni vele, vagy otthagyja az ember, vagy belemegy, (mert néha a nők is akarnak szexet).

Ilyen szempontból abszolút gáz az a nő, aki folyton ezt mondogatja neked. Valószínűleg arra akar utalni, hogy túl sok szexre irányuló megjegyzést teszel és gondolom nagyon fiatal is.

Egyébként szerintem az a normális, ha akarsz a másiktól szexet, nők is, férfiak is, ez nagyon fontos része egy kapcsolatnak, ezt felesleges titkolni.

De most már, hogy idősebb vagyok, úgy gondolom, hogy várnék a szexszel jópár hetet, fiatalabb koromban nem így gondoltam.

Egyébként meg valóban vannak full elmebeteg pasik, akik hónapokig koslatnak egy lány után, csak egy szexért, ha egy ilyet kifog egy csaj, utána biztosan nem fog tudni annyira bízni.

2016. dec. 2. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!