Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » =D Nemtudom. Segíts! Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

=D Nemtudom. Segíts! Most bukik rám?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban, aki mostanában ha rá nézek, bámulni kezd. Én ilyenkor próbálom kivenni a szeméből, mit akar, de elkezdek pánikolni (fejfájás, szívverés mint a rajongásnál), és elnézek mindig. Multkor ránéztem, mert valamit kinyögött, ő könyökölt felém és B) <- vhogy így nézett rám és felhuzogatta a szemöldökét. Ezen elkezdtem röhögni (még most is röhögök rajta), de olyan jóleső röhögéssel. Aztán ma angolon egy ilyen játékba (amiben egy 5x5-ös négyzetrácsba kell beírni a többiek által mondott betűt, hogy kijöjjön sok értelmes angol szó) kijött az hogy Andas erre mondtam, hogy "majdnem kijött az hogy András, csak egy r hiányzik", erre mondta hogy "szeretlek" és mutatott egy szivet a hülyéje. =D

Mostanában többet is beszélünk és próbán is piszkálja a fűzőt a nadrágom szélén.

Most akkor bukik rám? Thx a válszokat! Am L/14

2010. ápr. 30. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, szerintem bukik :)
2010. ápr. 30. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy igen:D próbálj meg közelebb kerülni hozzá, vagy puhatolózz a barátain keresztül, ha esetleg még nem lennél benne biztos, de amúgy így írás alapján tuti h bejössz neki:D (18/l)
2010. ápr. 30. 21:00
 3/7 A kérdező kommentje:
thx most földobtátok a napom! =D alig vérom a hétfőt X)
2010. ápr. 30. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nm:D Hajrá;)
2010. ápr. 30. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én mindenkit baszogatok a suliban pedig semmit nem érzek irántuk inkább hülyülésből
2010. ápr. 30. 23:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem baszogat úgy hogy dobál meg beszól (aztis csak ha télleg hülyeséget mondtam) vagy akármi amit a többiek csinálnak.
2010. máj. 1. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

jaaj. igen :D nekem is hasonló van most :D

amugy a szemöldökfelhúzás egyértelműen jó. ha meglát valaki egy számára vonzó embert,egy tizedmásodperce akaratlanul felhuzza a szemöldökét. ja,és figyeld meg a pupilláit ha vleed beszél. ha nagyok, az jóó :D

2010. máj. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!