Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy fellángolás?
Figyelt kérdés
Egy hónapja megismertem egy fiút először facebookon,ahol nem nézett ki a legjobban (nem fotogen), es nagyon megtetszett a szemeleyisege,mindig beszéltünk szinte megállás nelkul vágytunk egymás tarsasagara, es aztan bevallotta hogy szeret, es en is igy éreztem , aztan randiztunk, élőben sokkal jobban tetszett, aztan anyira jol éreztük magunkat hogy megkivantunk a másikat,nem feküdtünk le, de nem kellett volna sok,es aztan telón mindig erotikus dolgokról beszéltünk,most pedig ugy unom a sok beszédet, es tettet akarok...2016. nov. 29. 20:32
1/2 anonim válasza:
Hát ez nekem erős vonzalomnak tűnik, de nem szerelemnek. Ha úgy érzed neked az kell hogy most vele lefeküdj, tedd meg, de lehet hogy utána el is veszítenéd az érdeklődésed. De az is lehet hogy biztosabb lennél, és kapcsolatot is akarnál :)
2/2 anonim válasza:
vonzalom-fellángolás. A szerelem odébb van még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!