Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek! Mi ez a nagy homofóbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Mi ez a nagy homofóbia ebben az országban?

Figyelt kérdés
Nem mondom, ifjabb koromban én is viccelődtem a melegekkel, de sosem gyűlöltem őket. Azóta össze is haverkodtam egy homo párral, akik bizony sok mindenben jobbak, mint néhány "normális" ismerősöm. "Normális," ezt mondják a heteroszexuálisokra. Mintha a homoszexualitás betegség lenne, pedig csak egy darab gén felelős érte. Sokan pedig azt mondják, hogy nem zavarná őket, ha nem lennének melegfelvonulások - érdekes, egy bringás felvonuláson negyed ennyi az acsarkodás, pedig mind2 ugyanúgy tüntetés. Ha Te meleg lennél, Te sem bírnád elviselni azt a sok gyűlöletet, amit nap mint nap az arcodba kapsz. Az pedig hab a tortán, hogy mások szerint ki lehetne belőle gyógyulni, ha akarnának - mintha egy hetero srácnak mondanád, hogy mostantól csakis a fiúkat szeresse, csak akarnia kell. Szóval... mi a véleményetek?
2010. ápr. 30. 15:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
tolerálom, de nem fogadom el
2010. ápr. 30. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Semmivel sem csinálnak rosszabb dolgokat, mint a hetero párok. A gyerek pedig attól nem lesz meleg, ha ezt látja. Sőt, elmondom, semmi nem fog történni, max megkérdezi, hogy miért csinálják ezt. Akkor meg el kell mondani, hogy valaki zöld szemmel, valaki 6 lábujjal, valaki szőke hajjal, ők meg azonos nemhez vonzódással születtek. Nagy ügy tényleg...
2010. ápr. 30. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Tajgetosz
2010. ápr. 30. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:
16%
Ha az utcán smárolnak is nem érdekel. DE NE AZ ÓVODA KÖRNYÉKÉN!!!!!!!!!!!!! Más hetero szülők is látták és kiakadtak. Jogos volt.
2010. ápr. 30. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Számomra a heterók kétszínűsége a legellenszenvesebb.

Gyűlölik,szidják a melegeket,de ők a szexkultúra magas fokának tartják,hogy meleg módra szeretkezzenek. Kell az orál meg az anál is. A melegek kénytelenk ilyen módon szexelni,de egy heterónál az elnne a szexkultúra magas foka,ha normálisan, heteró módon tudnák egymást kielégíteni.

2010. ápr. 30. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:
11%
mit gondoltok miért van kétféle nem?? Igen utálom ha fiú fiúval vagy lány lánnyal smárol.(és egyebek). utálom a melegeket, mint a sz*rt! Egyszerűen nem veszem őket emberszámba. golyót a fejükbe, oszt Dunába velük!!
2010. ápr. 30. 17:08
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
semmi bajom veluk - amig nem nyiltan nyaljak faljak egymast az utcan, meg nem hivalkodnak a melegsegukkel. regebben is voltak, most is vannak, es lesznek is, mivel eleve igy akartak megszuletni :) jo kis proba ez. akik utaljak oket azoknak kene magukba neni eloszor jo melyen.
2010. ápr. 30. 17:12
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
Na szép, b@szogatjuk a melegeket, mert ők nem olyanok mint mi. Ennyi erővel lelőni az összes emóst, mert répagatyában kétszáz piercinggel rontják a levegőt. Van aki ettől kap hányingert. Én meg magasról teszek rá hol smárolnak a melegek. Akkor szidjuk már azokat is akik a busz hátsó ülésén esnek egymásnak, úgy h a pasi már a hölgyemény bugyijában matat... Vagy az nem undorító? Azt is meg kell magyarázni a gyereknek... vagy hisztizzünk már a k*rvák miatt mert tangában állnak az út szélén... Emberek szánalom ami itt megy. Felőlem csinálják csak a melegek, amíg nem az én seggemet b@sszák...
2010. ápr. 30. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
12%

"Ki férfivel hál úgy, ahogy nővel szokás, az halállal lakoljon!"

^^ Na meg az is, aki hagyja...

http://www.youtube.com/watch?v=v0HDXTXhf54

,,Színes ruhában vonagló, gusztustalan férgek, Budapest belvárosában elöntött a méreg. Felvonulnak, tiltakoznak, büszkék magukra, de a szivárványszínű zászló vérrel lesz borítva!"

2010. ápr. 30. 18:26
 20/20 anonim ***** válasza:
64%

Reménytelenség, kilátástalanság, csalódottság. Aki haragszik a világra, az annak megy neki, aki a leggyengébb. Nem a cigánybűnözőknek, nem a politikusbűnözőknek, nem a zsidóknak, nem a multiknak. A melegek a legkönnyebb célpont.

Amíg ténylegesen dübörgött a gazdaság, az embereknek volt jövőképük, addig kb. mindenki lesz*rta, vonulnak-e a melegek. Én 2001-ben voltam kint, nem volt semmi ellentüntetés, meg kordonok, rendőr is alig. Pedig a MIÉP ott ült a parlamentben, szóval voltak akkor is radikálisok. Aztán jött szépen az állami túlköltekezés, gazdasági lassulás, őszödi beszéd, gazdasági válság. Ekkor kezdődtek a bajok. Hidd el, ha az új kormány gatyába rázná az országot gazdaságilag (nem bízom benne, de ki tudja), mindjárt nem lenne ekkora a homofóbia sem. Addig is lehet menni Bécsbe pride-ra. Érdekes, 200 kilométerrel nyugatra nemcsak hogy képesek az emberek tolerálni, hogy a melegek évente egyszer felvonulnak, hanem az egész város velük bulizik. Erről kéne szóljon a pride, ami normális országban összehozza, nem szétválasztja a melegeket és a heterókat. Nekünk - a fenti okokból - csak kordonok, bűzbombák meg könnygázgránátok jutottak.

2010. ápr. 30. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!