Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi nyafka p*csa ebben az országban?
És akkor mit szólnál Amerikához? :O
Ribancok sajnos mindig vannak... :S Ez egy megválaszolhatatlan kérdés.
ez világjelenség, ezzel húztunk el más univerzumokhoz képest, ott még ilyen nincs
azonfelül sok a nyafkakuki fiú is, a plázaboyok, tehát ez a dolog kiegészült, erősítik egymást
mert azt látják a tv-ben, meg mindenhol hogy az a menő hogyha rinyálnak, nyávognak és a pénzre mennek... tisztelet a kivételnek
19/l
Nem tudom, cimbora, de hidd el, én is utálom mindegyiket.
Nem is kicsit.
Betegséget terjesztő TETVES R*BANCOK !!!
Nyafka pi**ákkal tele van a világ!
Utálom akik nem tudnak viselkedni, elfeletkeznek magukról, hogy hol is vannak. Pl; ma postán voltam és egy 14 év körüli csaj belehuppant a 20 év körüli pasija ölébe és tökre közönségesen viselkedtek. A csaj teljesen elvolt szálva magától, össze vissza hisztizett, hangoskodott stb...
18/L
Mindenki elítéli őket a válaszolók közül, de valószínűleg van kereslet ezekre a nyafka p*csákra is nem? Ha nem kellenének senkinek, akkor nem viselkednének így. Ha minden fiú otthagyná őket, nem állna szóba velük, akkor hamar leszoknának a mai fiatalok erről a viselkedésről. Csak ha körbenézünk, azt látjuk, hogy nekik van barátjuk, míg a normálisan viselkedő lányoknak nagyon sokszor nem jut senki. Szóval azért érdekes. Amúgy engem is nagyon dühítenek, remélem nem szaporodnak. Milyenek lesznek a gyerekeik?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!