Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Mi ez a nagy homofóbia ebben az országban?
Figyelt kérdés
Nem mondom, ifjabb koromban én is viccelődtem a melegekkel, de sosem gyűlöltem őket. Azóta össze is haverkodtam egy homo párral, akik bizony sok mindenben jobbak, mint néhány "normális" ismerősöm. "Normális," ezt mondják a heteroszexuálisokra. Mintha a homoszexualitás betegség lenne, pedig csak egy darab gén felelős érte. Sokan pedig azt mondják, hogy nem zavarná őket, ha nem lennének melegfelvonulások - érdekes, egy bringás felvonuláson negyed ennyi az acsarkodás, pedig mind2 ugyanúgy tüntetés. Ha Te meleg lennél, Te sem bírnád elviselni azt a sok gyűlöletet, amit nap mint nap az arcodba kapsz. Az pedig hab a tortán, hogy mások szerint ki lehetne belőle gyógyulni, ha akarnának - mintha egy hetero srácnak mondanád, hogy mostantól csakis a fiúkat szeresse, csak akarnia kell. Szóval... mi a véleményetek?2010. ápr. 30. 15:55
1/20 anonim válasza:
Így van. Gyűlölöm a homofóbokat.
2/20 anonim válasza:
Én meg a homokosokat!Good night gay pride!
3/20 anonim válasza:
Az hagyján, engem sokkal inkább zavar, hogy a legtöbb pasi arra veri, hogy két csaj smárol, nyalja egymást, stb. majd meghalnak azért, hogy élőben is láthassanak egy buliban smároló lányokat. De amint arról van szó, hogy két pasi megfogta egymás kezét, máris h.lye melegek. Pedig a smacizó csajok is melegek. Azok bezzeg nem zavarják őket!
4/20 anonim válasza:
örülök hogy nem tudnak szaporodni, kb ennyi, evolúciós zsákutca
5/20 anonim válasza:
nekem nincs bajom a homikkal se a vonulásukkal de az szerintem undoritó hogy pár kis nyomorult úgy tesz mint ha homi lenne és elkezd csókolozni az utcán borotválják a lábukat kezüket... csak azért hogy dögösek legyenek én ettől vagyok rosszúl nem a melegektől ha szeretik egymást jó legyenek együtt és kész :)
6/20 anonim válasza:
Két lány szép, két pasi csúnya.
7/20 anonim válasza:
Nem csak ebben az országban, és nem csak most. A másságot az emberiség történelmében a többség sohasem tudta elfogadni. A reakciók talán a "kulturális érettségtől" függenek.
8/20 anonim válasza:
még mindig érződik az egyház hatása...majd pár emberöltő múlva már jobb lesz a helyzet
9/20 anonim válasza:
Nem szeretem a homokosokat. Lehet nő, férfi. Pár hete történt, hogy a húgomat vittem haza az oviból és épp, hogy elhagytuk az óvodát találkoztunk egy homokos párral. Miből tudom, hogy azok voltak, hát abból, hogy ott az utcán smároltak. Férfiak voltak. Hát azért ez durva, hogy gyerekek előtt sem tudják türtőztetni magukat. Még jó, hogy a törvény nem engedi, hogy örökbe fogadjanak!!!!! Egy gyereknek magyarázd el épp azok ott mit csinálnak. Engem nem érdekel ha otthon csinálják a maguk kis játékait. DE KÉREM NE AZ UTCÁN GYEREKEK KÖZELÉBEN!!!!!!!!!!! 29/N.
10/20 anonim válasza:
Az mondjuk tény, hogy van b*zi és van rossz b*zi. Ha otthon csinálják a lakásban, lesz*rom, semmi bajom, de ne vonuljanak fel rózsaszín papruhában meg elefántos tangában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!