Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak az emberek párkapcsolatban élni?
"De, ha mindenképp anyagiasan akarod nézni a dolgot, akkor egy lakás költségei 2 főnél kisebbek, mint egynél."
Ehhez bőven elég egy lakótárs.
Az nem jár a nyakadra.Ezért nem kell kapcsolatban élni,sőt elég gáz ha valaki ezért él kapcsolatban,hogy legyen kivel felezni a rezsit...
Na,meg utána azért nem tudsz szabadulni tőle,mert belegondolsz,hogy "hú,de jó,mert fele annyi a fűtés",aztán leélsz vele vagy 30 évet,és együtt melegedtek:D
A hideg is kirázott:D
Látom, te is csak azt ragadod ki, ami érdekel, a többit meg se hallod.
Leírtam:
"Attól, hogy együtt vannak, attól még mindenkinek van saját kis magánszférája."
Ha nem értesz magyarul, akkor segíthetek mondatértelmezésben!
"kis magánszféra"
Igen,benne van KIS.
Aztán kérdés kinek mi a kicsi.
Együtt végképp nem élnék senkivel,még úgy sem,hogy külön szobában:D
Aztán szépen átmászkál,ha úgy érzi,hogy "lejárt a kis magánszféra":))
Férfi vagyok,de nem tudom ez mennyire lényeges.
Valszeg genetikai eredetű.
Mondjuk apámon is ezt vettem észre gyerekkorban,hogy zavarja,ha anyám ott legyeskedik körülötte,amikor a tvt akarja nézni.
Meg folyton megkérdezi hová megy...
És csak a boltba ugrott le.
"Mondjuk apámon is ezt vettem észre gyerekkorban,hogy zavarja,ha anyám ott legyeskedik körülötte,amikor a tvt akarja nézni."
Na tessék, a kutya itt van elásva. Szülői mintát követed, ráadásul a rosszat! Az alma nem esett messze a fától.
Jó lenne azon elgondolkodni, hogy nem mindig jó példát mutatnak a szülők nekünk.
Nincs ezzel baj..
Azért kérdeztem,hogy miért élnek ilyen sokan párkapcsolatban:)?
Mert nem 50-50% az arány.
Hanem rengetegen ebben élnek:d
Érzelmi biztonságot ad. Legalábbis jobb esetben. Tudod, hogy van valaki, akinek elmondhatod az örömödet, a bánatodat és meg fog hallgatni, mert fontos vagy neki. És ő ott lesz akkor is, amikor a barátok nem érnek rá. Gyereket is párkapcsolatban jó vállalni. A gyerek fejlődésének is az az ideális, ha megvan mindkét szülője, és testközelből látja/tapasztalja mindkét nem jellegzetes viselkedési mintáit.
És akkor ott van a lecsupaszított verzió: az oxitocin. Akivel sokat érintkezel fizikálisan, azzal kötődés alakul ki kettőtök között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!