Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted Kovács Ákos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted Kovács Ákos vagy Kis Grófó gondolkodik durvábban a nőkről?

Figyelt kérdés

Kovács Ákos ezt mondta:

"- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt eressenek, mint a férfiak. Én így érzem.

- Nem az a dolguk?

- Nem az a dolguk.

- Mi a dolguk a nőknek?

- Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”

forrás: [link]

Kis Grófó ezt mondta:

"Ha bármilyen vendégünk van, [az asszony] nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket. De ha van női társaság, akkor átülhetnek egy másik asztalhoz. Ha nincs, akkor bemegy a konyhába, és elkezd mosogatni. Én azzal értek egyet, hogy az asszonynak nem kell hallgatnia, miről folyik a szó a férfiak között"

forrás: [link]

Te melyiket gondolod durvábbnak?

Vajon mi lehet az oka, hogy azon, amit Ákos mondott, országos felháborodások, facebook mozgalmak, flashmobok, cikkek százai stb. lettek, a Kis Grófó mondását meg mindenki leszarja, egyetlen feminista szervezet sem tüntet Kis Grófó ellen, senki nem adja vissza a koncertjegyeket, mint Ákoséit.

2016. nov. 24. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Erdekes, hogy paran kinyilatkoztatasnak veszik es kibuknak rajta. En is csak akkor huzom fel magam, ha valamit magamra tudok venni es megbant.
2016. nov. 24. 18:54
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Azért baj, mert a többség így gondolja, és azt hiszik, ha egy híres figura is visszhangozza, amit mondanak, akkor igazuk van.

A másik pasit meg kellett gugliznom. Szerintem ezért nem szóltak semmit hozzá. Nem azt nem hallottam, amit mondott, azt sem tudtam róla, hogy létezik.

2016. nov. 24. 19:23
 13/20 anonim válasza:
41%

"komolyan, én nem akarok férfi lenni, az sem érdekel, ha nem keresek annyit, elvégre tisztában vagyok azzal, hogy én nem vagyok alkalmas mondjuk autószerelőnek, bányásznak, tudomisénminek... nem is értem a nők egy részét, folyton lázadnak, hogy márpedig ők is tudják ugyanazt mint a ffiak"

senki nem azt mondja, hogy a nők ugyanolyanok akarnak lenni, mint a férfiak. csak _egyenlőek_

lefordítva: nem feltétlenül baj, ha nem ugyanannyit keres egy nő, mint egy férfi. az a baj, ha azonos munkakörben ülve többet keres egy férfi, holott a tudásuk ugyanannyi.

nem csak a nők tudják összetartani a családot, ez általánosítás. a feminizmust ekézni pedig manapság divat, főleg azoknak a körében, akik nem értik a valós lényegét. én sem értek egyet a radikális feminizmussal, épp úgy, ahogy semmiféle irányzatnak a _radikális_ megnyilvánulásaival.

de az egyenlőséggel nagyon is. mindenkinek ugyanazokat a lehetőségeket kell biztosítani, és egy társadalmi "normák" alapján bekategorizált szerep nem egyenértékű ezzel. mindenkinek szíve-joga persze, ha abban tudja nőként megélni magát, amit a fent idézett férfiak gondolnak. de ha én nőként másban találok örömet, mástól érzem magam nőnek, akkor ne legyek ezért "femináci és emancipunci", és ne legyen megjegyezve az lenézően, hogy "miféle nő ez, ha nem akar gyereket", "karrierista p*csa", meg ehhez hasonlók.

tényleg nem bántó céllal írtam, amit írtam, szerintem manapság nagyon durván elharapódzott ez a téma. bárcsak mindenki megélhetné magát abban, amiben szeretné, anélkül, hogy bárki is leszólná ;)

2016. nov. 26. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ugyan offtopic, de a 13-as válaszoló vagy bárki mutasson már egy olyan munkáltatót, aki ugyanazért a munkáért hajlandó többet fizetni, csak mert XX helyett XY végzi el.
2016. nov. 26. 13:33
 15/20 anonim válasza:
57%

[link]

[link]

ellenben ez kicsit kevésbé mutatja drasztikusnak a helyzetet: [link]

mint mondtam, nem vitát indítani szerettem volna. a mai világban se nőnek, se férfinak lenni nem jó, és épp úgy, ahogy nő és férfi között, férfi és férfi, valamint nő és nő között is megjelenik az egyenlőtlen bánásmód. egyiket sem kellene olyan megkérdőjelezhető módon erősíteni, mint ahogy a két fent idézett férfi tette.

Kis Grófót még lehet a más kultúrával magyarázni, de Ákos "kinyilatkoztatása" sem sokkal jobb. szerintem semmi joga azt mondani, hogy nőként az a dolgom, hogy tartozzak valakihez és gyereket szüljek. mindenkinek más a célja az életben, mások az álmai, el kellene ezt fogadni.

2016. nov. 26. 17:25
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Ákos mondókájában van igazság (egyébként kiragadni egy kis részletet egy kb. 1 órás műsorból, hát nem túl fair.

A Kiscigó én nem ismerem.

2017. ápr. 9. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Kisgrofo is ki lett forgatva
2017. ápr. 9. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Amit Grofoek mondtak, abban is van igazsag. Meg Akoseban is.

Nagyon is jol teszik h egy csalados no nem kap annyit. Oket arra kene osztonozni h otthon legyenek, a ferfiak meg kapjanak annyit h el tudjak oket tartani.

Az egyedulallo anyak meg kapjanak ferfi fizetest.

Ja es nem vagyok cigany nem azert adok neki igazat.

2022. febr. 8. 09:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Helyesbitek, 100%-ban igazat adok mindket eloadonak.
2022. febr. 8. 09:13
 20/20 anonim válasza:
Mind a ketten cigányok, ez a kultúrájuk része, és szólásszabadság van, úgy hogy el kell fogadni a véleményüket.
2024. febr. 7. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!