Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted Kovács Ákos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted Kovács Ákos vagy Kis Grófó gondolkodik durvábban a nőkről?

Figyelt kérdés

Kovács Ákos ezt mondta:

"- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt eressenek, mint a férfiak. Én így érzem.

- Nem az a dolguk?

- Nem az a dolguk.

- Mi a dolguk a nőknek?

- Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”

forrás: [link]

Kis Grófó ezt mondta:

"Ha bármilyen vendégünk van, [az asszony] nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket. De ha van női társaság, akkor átülhetnek egy másik asztalhoz. Ha nincs, akkor bemegy a konyhába, és elkezd mosogatni. Én azzal értek egyet, hogy az asszonynak nem kell hallgatnia, miről folyik a szó a férfiak között"

forrás: [link]

Te melyiket gondolod durvábbnak?

Vajon mi lehet az oka, hogy azon, amit Ákos mondott, országos felháborodások, facebook mozgalmak, flashmobok, cikkek százai stb. lettek, a Kis Grófó mondását meg mindenki leszarja, egyetlen feminista szervezet sem tüntet Kis Grófó ellen, senki nem adja vissza a koncertjegyeket, mint Ákoséit.

2016. nov. 24. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%

Kis Grofó cigány, ez az ő kultúrájukba beletartozik. Nekünk ez megdöbbentő, de nekik megfelel, mert ez a kultúra.

Ákos egy fäsz.

2016. nov. 24. 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:
58%

Grófoét durvábbnak gondolom, hiszen az övé tartalmazza azt is, amit Ákos mond, és azon felül is még dolgokat.

De mindegyik egyformán elítélendő, hiszen másodrangúnak tekintik a nőket egyenrangúság helyett.

2016. nov. 24. 15:20
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

Nyilván a romának a véleményét nem lehet kritizálni, meg ahogy az első válaszoló írta, lefedik azzal, hogy ez nekik a kultúrájuk, de lényeg ugyanaz, hiába takaróznak akármivel is, semmibe veszik a nőket.

Ákos meg egy hím soviniszta fa_sz, de hát a karrier átka, amikor elszalad veled a ló.

Egyébként természetesen azért nyert nagyobb hangot Ákos mondata, mert ő fehér magyar.

És most az utolsó két szón sok ember szeme kikeredhet, és jöhetnek rám a jelzők...

Csak azt felejti/k el a kedves habzó szájú egyén/ek, hogy ha egy roma különbözteti meg magát a magyartól, az nem baj, de ha egy magyar, akkor az már rasszista.

Voálá, kettős mérce! :)

2016. nov. 24. 15:22
 4/20 Bence_ ***** válasza:
78%

Ákos mondandójával mi a gond?

Tök más egy nő meg egy férfi.

Egy nő sokkal jobb az otthon melegének megőrzésében, fenntartásában. Természetesen ha pénzt szeretne csinálni akkor csináljon, csinálhasson.

Egyenlőek vagyunk de ettől függetlenül mások. Másban vagyunk jók.

Kis Grofó felsőbbrendűnek tartja magát a nőnél.

Mitől, mert p@cse van? De amint látszik van olyan nő akinek erre van igénye.

2016. nov. 24. 16:01
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Én nő vagyok, de nem is értettem, mi baj volt Ákos mondandójával, amin a fél ország hőbörgött....

komolyan, én nem akarok férfi lenni, az sem érdekel, ha nem keresek annyit, elvégre tisztában vagyok azzal, hogy én nem vagyok alkalmas mondjuk autószerelőnek, bányásznak, tudomisénminek... nem is értem a nők egy részét, folyton lázadnak, hogy márpedig ők is tudják ugyanazt mint a ffiak. Ez mire jó?

Biológiailag is teljesen másra vagyunk kalibrálva. Ákos nem azt mondta, hogy a nők másodrangúak, csak MÁS a szerepük.

A világ azóta fordult fel, mióta bejött ez a feminista baromság.

Persze, most én meg fogom kapni, hogy eltartott akarok lenni, szó nincs róla.

Egy nőnek is lehet és kell dolgozni, de nyilván nem napi 10 órában, ha gyerek is van. Én is imádom a munkám, de meg kell tanulni egyensúlyt találni, mert igenis csak a nők tudják összetartani a családot.

Én nem akarok versenyezni, ennyi.

2016. nov. 24. 16:27
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem csak a nők tudják összetartani a családot. Vagy egy olyan nő mondja ezt, akinek a szülésen kívül nincs érdeme vagy egy lusta férfi, aki azért akart családot, mert "illik".
2016. nov. 24. 16:39
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
16:27 kb ugyanezt írnám én is, de nem ismétlek.
2016. nov. 24. 16:40
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
egyiksem
2016. nov. 24. 16:46
 9/20 anonim ***** válasza:
63%

Nagy igazságot mondott az #5 válaszoló.

:)

2016. nov. 24. 17:28
 10/20 anonim ***** válasza:
62%

Mindkettő gáz.

Mi van akkor ha egy nő nem akar gyereket? Akkor nem végezte el a dolgát? Ki mondja meg hogy mi a nő dolga? Csak azért mert képes vagyok valamire (pl. szülni), még nem kötelező meg is tenni. Hozhatnék erre egy sor undorító, vagy felháborító példát, de gondolom mindenkinek van fantáziája.

Az a felháborító Ákos mondandójában számomra, hogy Ő kinyilatkoztatta, mint valami Isten, hogy ez a dolga egy nőnek. Majd azt az adott egyén eldönti, hogy mit gondol, mi a saját dolga ezen a Földön. Legyen az nő vagy férfi, de ne Ákos mondja meg mi az életcélja...

Kis Grofónál meg nyilván a cigány kultúra részeként elfogadják ezt a dolgot, meg senki nem akar rasszistának látszani azzal hogy véleményt nyilvánít. Egyébként meg régebben nemcigány családokban is ez ment, bár ott nem volt megtiltva, hogy leüljön, de az asszony mindenkit kiszolgált és úgysem maradt ideje trécselni. Aztán meg a sok mosatlant intézte... Nekem ismerős ez a nagyszüleimtől, és ott sem tartottam normálisnak.

2016. nov. 24. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!