Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Nők miért érzelmek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők miért érzelmek alapján és a férfiak miért raciónálisan döntenek általában magánéleti kérdésekben?

Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 04:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: igen, de ezek nemtől független dolgok. Ha halálosan szerelmes vagyok, de a párom folyton csal, tök mindegy, nő vagy férfi vagyok, a racionális döntés nyilvánvalóan az, hogy elhagyom, de az, hogy ezt választom, vagy a további hűtlenkedéseket egy ál-kapcsolatban, az már a személyiségemtől függ, hogy mennyire állok ki magamért, mennyire küzdök a méltóságomért, és nem attól, hogy XX vagy XY kromoszómával születtem. És mindkét nemből látni olyat, aki a racionalitás, sőt, minden létező érv ellenére is benne marad egy olyan kapcsolatban, ami neki minden szempontból rossz, csak mert az érzelmek (ismerek ilyet, nem is egyet, és nők-férfiak aránya nagyjából egyenlően oszlik el. Ez nemtől független tényező).
2016. nov. 24. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Lehet,hogy rosszul látom,de általában a férfiak azok, akik "sallangmentesebben" képesek látni egy-egy helyzetet és ezért sikerül racionálisabb döntést hozni.Mi nők hajlamosabbak vagyunk érzelmeket táplálni még akkor is, amikor már magunkat is hülyének nézzük ezért.

Mostanában gyakran olvasom ezt az oldalt. Itt is egyértelműen az jön le nekem,hogy a férfiak gyorsabban rövidre zárnak egy-egy történetet.

2016. nov. 24. 10:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sorold fel kérdező, hogy mik az érzelmi alapon hozott döntések, a racionálisan hozott döntések, és miért.

(Egyébként ez az általánosítás alapból nem egy racionális dolog, a kérdésed is inkább érzelmi alapon született.)

2016. nov. 24. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak sem döntenek racionálisan, csak azt hiszik, mert ezt verte beléjük a hímsoviniszta, férfifényező kultúra, hogy a nők érzelmesek, ők meg nem(=a férfiak jobbak). Közben ha megnézel egy férfit, szinte biztos, hogy minden negatív dologra agresszivitással reagál. Az meg mi, ha nem érzelem? Az tuti, hogy nem racionális. Ha meg nem agresszív éppen, akkor meg a farka után megy. Szóval erről ennyit.
2016. nov. 24. 10:32
 15/15 Sunshinedoll ***** válasza:
49%
Nem tudom miről beszélsz, nem láttam még érzelmesebb drámai hisztit, kitörést, mint amikor egy hetero pasi focit néz, vagy egy nő nemet mond neki :D
2016. nov. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!