Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/van cigány pasid? Mi a véleményed róla, milyen ember, megbántad hogy összejöttél vele?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat!!!!2010. ápr. 29. 19:20
1/23 anonim válasza:
nincs és nem is volt még cigány pasim.
20F
2/23 A kérdező kommentje:
Anyád, barom.
2010. ápr. 29. 19:22
3/23 anonim válasza:
Nekem még nem volt, mert büdösek, meg azt mondta az egyik hogy szüljek neki 8 gyereket és majd az állam eltart...
4/23 A kérdező kommentje:
Igazából az nekem semmit nem mond hogy neked nem volt cigány pasid. Szóval olyan írjon akinek volt/van!!!
2010. ápr. 29. 19:27
6/23 anonim válasza:
ma pont láttam egy cigány arcot valami toyotával és egy bombázó ült mellette nem cigány érdekes páros volt,de lehet hogy imádják egymást.
7/23 anonim válasza:
szerinted kinek kellene?
undoritó, retkes faj, az evulóció szégyenfoltjai.
8/23 anonim válasza:
a cigányoknak cigány való a fehérnek fehér, ne keveredjünk emberek mert akkor még jobban el korcsosul ez az ország!
9/23 anonim válasza:
Nekem volt, 11 hónapig, ő vette el a szüzességem. Semmi baj nem volt vele, nem próbált meg kinyírni, nem bántott, és rendes dolgos családból származik.. De viszont egy dolog volt, miután szakitottunk, utána 1-2 évig minden pasimat megakarta verni... Nem bántam meg, hogy jártam vele, azt nem mondanám,hogy újra kezdeném,de nem is bántam meg. Ez volt 17 éves koromba.
Most 20 vagyok.
10/23 anonim válasza:
Nekem volt..imádtam és imádom/// vannak közöttük rendesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!