Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéveimet pár nélkül leélni csak elvesztegetett idő?
Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 12:24
2/13 anonim válasza:
Ez azon múlik, hogy mivel töltöd ezeket az éveket.
3/13 anonim válasza:
Nem. (Viszont ha te nem tudod magad egyedül jól érezni, akkor nem lesz soha egészséges párkapcsolatod sem amúgy.) Az, hogy nincs most senkid, nem katasztrófa, én a helyedben pont hogy kihasználnám ezt az időt arra, hogy a saját belső erőimből tanuljak meg meríteni, a szellemi és szakmai fejlődésemre tudjak koncentrálni, anyagi stabilitást megteremteni magamnak. Ilyesmiben el lehet érni sikereket akkor is, ha nincs melletted senki.
4/13 anonim válasza:
Biztos nem elvesztegetett, ez Rajtad múlik. Viszont ha gyereket szeretnél a harmincas éveidben már nehezebben találsz párra, legalábbis az "élet rendje" szerint.
5/13 Nem mondod :D válasza:
Na ezekre a válaszokra én is kíváncsi vagyok...
25/L
6/13 anonim válasza:
szerintem meg párral leélni elvesztegetett idő. Amúgy is, párja max a zokninak van. Embernek max társa lehet.
Ha 20on éveidben van párod de de mire 30 leszel szakít veled, akkor az nem elvesztegetett idő?
7/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem biztos...mármint a szakítás a 30-as évekre.
Ilyet csak egy csalódott ember írhat, és nem lehet általánosítani!Ez bekövetkezhet akkor is ha harmincas éveiben létesít valaki párkapcsolatot.
8/13 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem elvesztegetés. Én 65 évesen most kezdtem neki intenzívebeben az ismerkedéshez. Egy 20-30-as menyecske jól jönne nekem, mert gyermeket is szeretnék még. 65/F
9/13 anonim válasza:
6: Jó esetben az ember minden párkapcsolatával gazdagabbá válik, hiszen tanul valamit önmagáról, a másikról, arról, milyen közösen működni, hogyan kell alkalmazkodni, problémákat és konfliktusokat kezelni. Ha valakinek évekig van egy párkapcsolata, és szakítás után azt érzi, hogy elvesztegetett idő volt azzal a személlyel lenni, akkor nyilvánvaló, hogy a kapcsolat nem volt egészséges és már jóval hamarabb véget kellett volna vetni neki.
10/13 Sateenkaari válasza:
Mindegy hány éves vagy, egyedül nem élet az élet. Persze létezni lehet, de élni tudni kell...viszont ahhoz, normális társ kell.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!