Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék segíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segíteni a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Szóval az egyik osztálytársam nem rég be vallotta, hogy leszbikus (legalább is szerinte). Elmondta, hogy próbált már fiúval is lenni, de sosem érzett vonzalmat irántuk és soha nem tetszett neki fiú. Lánnyal viszont pont ellenkezőleg van. Járt már lánnyal. Viszont látom hogy borzasztóan szenved emiatt. Nem meri elmondani a szüleinek, fél, hogy elítélik emiatt sokan. Szülei is kezdenek már kérdezősködni, hogy miért nem jár senkivel stb. Nagyon magába van fordulva. Rossz nézni, hogy így szenved, de nem tudok neki tanácsot se adni mert én még csak biszex se vagyok. Tudnék neki segíteni valamiben? (én elfogadom olyannak amilyen ettől ő nem lett más a szememben.) Légyszíves értelmes válaszokat írjatok. Köszönöm! 17/l
2010. ápr. 29. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyébként amit még megprobálhatsz hogy megprobálod rávenni a barátnődet hogy mondja el a szüleinek.

Tudom...nehéz de utána annyira megkönnyebbül az ember hogy többet nem kell titkolnia hogy azt szavakkal nem lehet elmondani!

Szívböl kívánom hogy minden jol süljön el.

2010. máj. 2. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Na, mi a helyzet a barátnőddel?

Elmondta már otthon?

21/L

2010. jún. 1. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, ha gondolod nekem is írhatsz vagy beszélhetünk msn-en is. Segítenék szívesen:)
2010. júl. 7. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Jabocsi utolsó vagyok és 17/L :)
2010. júl. 7. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!