Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekről mi vélemény, az ok?
Nem saját fejből pattant ki, itt olvastam egy válaszban, de elgondolkodtató volt.
- ha a nő nem szop, az prűd, unalmas és repül... Ha a férfi nem nyal, azt el kell fogadni, mert mindenkinek más az ízlése...
- társadalmilag elfogadott, hogy a nő akkor is kielégíti a férfit, amikor ő nem akar szexelni, mert hát a férfinak vannak igényei, jobb a békesség, meg nehogy megcsaljon és különben is ne legyél önző... Ha a férfi nem akar szexelni, az viszont el kell fogadni, mert értsük már meg, hogy a férfinek is vannak érzései, nem csak dugógép, és különben is ne legyen már a nő önző, nem kell mindig szexelni... :D
- ha a nőnek nincs orgazmusa, akkor rászólnak, hogy ne akarja annyira, ne legyenek má' ilyen elvárásai, meg különben is nem attól lesz jó a szex... A férfinak... Nos szerintem egy férfinak az életben nem mondtak még ilyet... xD Melyik férfi viselné el, hogy a szexnek nem alapvető velejárója az ő orgazmusa?
- egy nőnek sosem kell megmagyarázni, hogy a párjával foglalkozzon, akármilyen fiatal vagy tudatlan... Egy férfinak sokszor úgy kell erőszakkal a fejébe verni. Soknak meg sem fordul a fejében, hogy kielégítse a partnerét, ami számomra megdöbbentő. És persze ő mentegetőzhet, hogy férfi meg éretlen...
- ha egy nő visszafogott, nem bevállalós akkor szintén repül. Ha egy férfi olyan, akkor nem tehet róla, így kell elfogadni sőt biztos a nő hibája, mert ő nyomul túlzottan, meg ne legyen már ilyen szexmániás.
Na, akkor hogy is van ez?
Ez úgy van, hogy hülyék, gyökerek, trollok minden fórumon vannak és kár komolyan venni őket és felhúzni magad.
Természetesen nem általános ez a hozzáállás, én pl. kifejezetten élvezem, ha nyalhatok, így sose hagyom ki. Nem hiszem, hogy ez egyedi lenne, biztos sokan vannak így. A partner kielégítésére törekvés is alap egy kultúrembernél.
Ugyanakkor nem esne jól, ha a partnerem nem akarna szopni, de ezzel se volt gond soha.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!