Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti mondanátok ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mondanátok ilyeneket egy nőnek/lánynak, akitől nem akartok komolyat?

Figyelt kérdés

Nem tudlak kiverni a fejemből

Érdekelsz

Kedvellek, komolyan

Hiányzol

Bárcsak ott lennék már (veled)

2016. nov. 19. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

" Nem is tudom... Nem tudom eldönteni.

Ő nem dobálózik az ilyenekkel. Nehezen ismerte be\mondta ki ill. írta le ezeket a dolgokat. Mikor mondta, hogy kedvel, láttam talán többet is érez, a mimikája, a hangsúlya arra utalt, túl korán lenne még ennél többet mondania. Azt is tudnia kell, hogy nekem egy kis szexért nem kell semmit hazudnia... Most mégis kezdem azt hinni, hogy az egyetlen érzelme az volt irántam, hogy iszonyú kanos lett tőlem. Pedig... Bizonyára én voltam naiv."

Elnézést, hogy titeket kérdezlek, én nem tudom ezt átérezni, mert én soha nem mondanék ilyeneket olyannak, aki iránt nem érzem ezt, és soha nem hazudnék akkor sem, ha valakitől csak szexet akarnék. Mások vagyunk, más megtenné, ezért kérdeztem meg.

2016. nov. 19. 21:26
 12/13 Nem mondod :D ***** válasza:
Ó, még ennél olyanabbakat is mondanak :))
2016. nov. 19. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Te szeretnéd elhinni,hogy ezeket a mondaotkat nem csak szexért dobálja hanem valódi érzelmek állnak mögötte. Te ismered,, idővel úgyis kiderül az igazság,ami akár Téged is igazolhat!

A kérdésedre általánosságban válaszoltunk, tehát lehet akár így is, akár úgyis. De a férfiak igen...hét képesek ilyet mondani ha hódítani akarnak akár egy párórás szex erejéig is.

2016. nov. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!