Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hiba, amit eddigi életedben elkövettél a szerelemben?
amit megbántam: h miután szakítottam és ő két hét múlva újra akarta kezdeni én pedig elutasítottam, de rá két hétre meg én akartam újrakezdni. Szóval azt bántam meg h akkor szerettem bele, amikor már nem voltunk együtt.
DE!! szerencsére ő két hónapig nem szeretett ki belőlem, de a két hétben igen, így akkor ő mondta h ne kezdjük újra hiába akartam. És most látom csak utólag h milyen jó h nemet mondott, mert hiába szeretem, egyszerűen nem illünk össze, vhogy egymással nem igazán bírtunk őszinték lenni pedig nem volt titkolnivalónk
Köszi a válaszokat!
Utolsó előtti! Kifejtenéd te is bővebben, ha kérhetlek? Hasznos lenne...
18:17-es vagyok. Nos Bővebben:
3 évvel ezelőtt csúnyán pofára estem, 1 évig harcoltam egy nőért akibe 2 hónap után szerelmes lettem, hozzá időzítettem a naptáramat, minden szabadidőmet, amikor neki jó volt, segítettem neki munkát találni mert nem volt neki, meg még 1000 dolog, ő is őszintén azt nyilatkozta mondta egy csók után hogy nagyon szeret és szerelmes, én elhittem, előtte csúnyán szakított az Ex-ével, aki pofon is vágta meg, durva volt a szakítás...
Mellettem mindig jó kedvű kiegyensúlyozott volt, többszőr is úgy éreztem hogy szeret, mindenemet odaadtam volna érte, 8 hónap után már az összeköltözést terveztük, de tényleg minden olyan volt mint a mesében, szépen megismertük egymást ő szeretett velem lenni élvezte is , a szex is jó volt.
DE!
9 hónap után mikor elmentem hozzá, odaértem hozzájuk, majd kiszálltam a kocsiból, és lám ő is kiszállt egy kocsiból a volt pasijával együtt, majd elcsattant egy csók, én is épp akkor száltam ki a kocsibol és csak annyit mondott bocsi, ez van... háát azóta nem vagyok szerelmes és nem is leszek mert nem éri meg! Lehet hogy csak egy lánynál történt ez de azóta erröl letettem.
Az a legszörnyűbb, ha valaki azzal követ el óriási hibát, hogy szeret. (Sajnos én is megtettem.)
De az még nagyobb hiba, ha nem ad magának új esélyt...
A legnagyobb hiba az volt , hogy hittem neki / benne =/
Átvert csúnyán .
Ki lehet röhögni ... de öszvisz 1 hónapót jártunk de közel másfél évig sírtam utána :S - és sajnos még most is .
Volt más , de senki nem olyan mint ö.
neki fél éve van csaja ... Hááát :S
Soha többet nem leszek szerelmes. =/ - egyszerűen nem éri meg azt a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!