Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom felpofozott, hugom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom felpofozott, hugom meglátta, hogy magyarázzam el neki? (bántalmazott kapcsolatban levők inkább ne olvassák el, bdsm téma)

Figyelt kérdés

Szóval én kértem meg a párom, mert beszéltük, hogy hiányzik már az egyik karaktere amit szerepjátéknál hozni szokott, s mondta, hogy akkor legközelebb tiszteletét teszi.

Én meg mondtam neki, hogy addig remélem megtanul pofozni, mert rosszul pofoz. Viszont a párom nem mert megütni rendesen, ami érthető, de a vissza fogott pofonjai tompák voltak, amik olyan érzések voltak, mintha ököllel ütött volna arcon.

Úgyhogy mondtam neki, hogy tanuljon meg csattanos pofont adni, mert az csak hangos és pár percig csíp de annyi, de ha olyanokat ad amilyeneket eddig, akkor vagy a fogam fogja kiütni, vagy eltöri az állkapcsom.

Na és ekkor pofozott fel, hátra csavarta a karom és a hajamnál fogva hátra húzta a fejem. Ez az egyik bevállt mozdulatsorunk ebben a szerepben.

Hugica meg pont rosszkor lépett be az ajtón...

A családunk idősebb tagjai (anyukáink és apukáink) tudnak a szexuális dolgainkról, mert én pl csak egy sima fiókban tárolom a játékszereinket és egyéb dolgokat. És amíg együtt élünk addig jobb ha az én számból hallják, hogy mit szeretek és mire valóak azok a dolgok amiket esetleg véletlenül meglátnának, vagy foltokat látnak rajtam akkor ne a páromat vádolják, hanem tudják, hogy közös megbeszélések és igények alapján kerültek rám.

De a hugom még fiatal, 12 év van köztünk, pont a legzavarodottabb korszakát éli.

Az aberráltak vagyunk és elmebetegek dologból nem kérek, tudom, hogy van aki szerint ez rossz és elitélendő, de mi így vagyunk boldogok és szeretjük egymást évek óta.

2016. nov. 19. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Azért most már tényleg jó lenne tudni, hány éves a gyerek, aki ezt látta!

Én pl. 8 évesen sokkot kaptam, mikor láttam a kocsma előtt verekedni két vadidegen embert. Soha addig nem láttam olyat (szerencsére), hogy egyik ember kezet emel a másikra. Remegtem, elbőgtem magam, stb. Pedig a szüleimmel mentünk hazafelé, még csak azt se mondhatom, hogy egy másodpercig én veszélyben éreztem volna magam.

Viszont egy 13-14 éves lány már azért hallott a szexről, és vele jobb lenne arról elbeszélgetni, hogy van több módja is annak, hogy két ember egymást szeresse, ilyen pl. a bdsdm. Sokkal egyszerűbb, mint ködös mondatokat hablatyolni arról, hogy egy kicsavart kar és egy pofon felfrissíti és életben tartja a kapcsolatot. Még a végén tök természetesnek fogja tartani, ha a pasija odacsap neki!

A kérdező pedig azért beteg inkább, mert képtelen a szexuális életét magánügyként kezelni! Jó, hogy nem akkor nyitott rájuk szerencsétlen gyerek, mikor már benne vannak a sűrűjében...

2016. nov. 19. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

"A többi válaszolónak: amikor valaki szerepet játszik, nehéz falak közt tartani, néha elkapja az embert a lendület,"

Oké, de azért ha elég felnőttek az egészhez, akkor legyenek elég felnőttek ahhoz is, hogy belássák, ez nem tartozik másra, főleg nem egy gyerekre. Teljesen mindegy, milyen a szexuális érdeklődése valakinek, tekintettel kell lennie másokra - annyiban, hogy ne ártson nekik. Ennyi kontroll, odafigyelés szükséges, legalábbis amíg nem élnek egyedül, hanem a családdal együtt.

2016. nov. 19. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el amit csináltok, pont le.szarom. De ha már tényleg ilyen betegek vagytok miért nem költöztök külön és csináljátok ott? Vagy legalább kib.szott ajtót zárjátok kulcsra. Azt csináltok a hálóban amit akartok, de ez gáz. A munkatársasidnak is elmondod, hogy miért vagy tele foltokkal?
2016. nov. 19. 15:17
 14/18 anonim ***** válasza:
10# akkor költözzenek külön. nehogy még véletlenül a húga is ilyen dilis legyen.
2016. nov. 19. 15:19
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, 13 éves a hugicám és még attól is elpirul ha megkérdezem tőle, hogy ha elmegyek bevásárolni vegyek-e neki tampont vagy van még neki.

Amúgy a bejárati ajtón jött be, suliból jött haza, csak mi nem hallottuk a kulcs zörgést.

Próbáltam beszélni vele, de úgy látszik lesokkoltuk, mert nem akar beszélni :(

2016. nov. 19. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

#11 vagy 12

Nem mondanám, hogy bdsm egészen egészséges dolog... Az ember az ellenségét veri szarrá, meg aki fenyegetést jelent rá.

2016. nov. 19. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nem akar róla beszélni, ne erőltesd. Csak biztosítsd róla, hogyha szeretné megbeszélni, kérdései vannak, vagy nem ért valamit, bármi egyéb, akkor bármikor jöhet hozzád, és megválaszolsz arra, amit tudni szeretne.

Ha nem érezteted vele, hogy mennyire gáz, hogy látott, akkor jön majd, amint egy kicsit feldolgozta a dolgot.

(Tudod, ez a rajtakapás még bdsm-től függetlenül is ciki, és általában inkább a gyereknek - tucatnyi témát találsz itt is, hogy "úristen, rajta kaptam anyut/aput/tesót, mostmilessssz?!", szóval simán benne van az is a pakliban, hogy azt érzi, ő tett valami rosszat ezzel a véletlennel. Csak éreztesd, hogy nincs gond, a többi majd jön magától.)

2016. nov. 19. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:
22%
Gratulálok! Lehet a húgod "normális" lenne,ti meg elb@sszátok a lelkét ! Szerencsétlen jól összezavarodik,azt sem fogja tudni,most mi is a normális,melyik utat válassza? Költözzetek külön,ott agyba-főbe üthetitek egymást,nem tesztek tönkre a felelőtlenségetekkel egy gyermeket! Remélem faluba laktok,húgocskád elmeséli a barátnőjének,ő majd a szüleinek és szép lassan az egész környezetetek erről fog beszélni! Talán még a gyámügy is tudni fogja,milyen körülmények között fejlődik a kislány!
2016. nov. 19. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!