Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé?
Figyelt kérdés
21 éves làny vagyok, nem vagyok túl merész..
A hónap elején kezdtem dolgozni egy új helyen, ahol egy mûszakban dolgozok egy sràccal, akiben "van valami" ...
Nem beszéltünk eddig sokat, de szokott segíteni, néha beszélni egy keveset.
Hogy kellene felé közeledni? Tényleg nem vagyok egy bàtor làny... Amúgy egyidôsek vagyunk, ha minden igaz. 😁
2016. nov. 19. 07:49
1/2 anonim válasza:
Amikor segít próbálj többet beszélni vele illetve köszönd meg neki és mond azt hogy a segítségért meghívod egy kávéra hogy ezzel háláld meg neki a segítséget és közben tudj meg többet róla. Próbáld meg teremteni a beszélgetésekre a lehetőséget. Nem olyan nehéz csak érdeklődj a többi jön magától ha elég értelmes hamar le vágja a srác mit akarsz tőle.
2/2 A kérdező kommentje:
gyárban dolgozunk, nincs sok idő cseverészni. egy 20perces meg 2 5 perces szünet van, amiket nem tudom hol tölt. a tegnapi egy részét tudom, mert velem pakolászott :D ... mások előtt odamenni meg olyan kínos lenne...
2016. nov. 19. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!