Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek újra a férjem felé?
Fogd szépen a gátlásaid, dobd ki az ablakon! A férjedről van szó, az ég szerelmére! Aztán fogd szépen a gyereket és keríts neki saját helyet! Nem a szülői ágyban a helye, akármilyen édes cukker-mukker is! :)
Aztán ha ez is megvolt, ideje lenne leteperned végre az urad, épp eléggé ki lehet Ő is éhezve... :)
Röviden: cselekedj, ne gondolkodj! Kétlem, hogy visszautasítana...
En ugyanezt ereztem szules utan, es raadasul nekem ikreim vannak :D A megoldas az, amit az elso ir! Nem mondom azt, h mindig aludjon a gyerek a kisagyban, m nalunk is sokszor alszanak koztunk az ikrek. Na, de azert, hagyunk helyet es idot kettonkre is.
Nalunk is kb a szules utan 8 hettel volt az elso egyuttlet, es nagyon szenvedelyes volt! Latszott, h ki vagyunk ehezve mindketten :) Azota pedig minden visszazokkent a regi kerekvagasba annyi kulonbseggel, h nyilvan azert nem minden nap tudunk egyutt lenni idohinay, faradtsag, gyerekek miatt. De hal`istennek, ha egyutt vagyunk, az aztan szuper :D
szoval, ne torodj a gatlasokkal. Termeszetes, h szules utan az ember teste megviselt. De rendszeres sporttal helyre lehet hozni...legalabbis nekem sikerult.
Szerintem nem kell ezt túlragozni, ahogy írták, teperd le!:)
Mi férfiak szeretjük, aztán biztos hálás lesz, én az lennék.
Valszeg számára ugyan az, ha nem még csodálatosabb Nő vagy, így nem lesz ezzel baj, szerintem az anyaság nagyban fokozza egy nő nőiességét.
Sokkal tudatosabb, határozottabb egy ilyen nő,szal mindent bele! ;)
Azonnal terdelj es m. lytorok! Szoval elvezd, ah elvezi. Utana mondd meg neki, mit csinaljon meg.
Allva a konyhaban is leapolhatod, ha a gyerek az agxban van es zavar.
- Na, dugunk?
Érzem azt fogja mondani: - Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!