Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a pubokból és a szórakozóhelyekről a szép lányok?
Figyelt kérdés
Annyi szép lányt látok facebookon, amikor egy-egy ismerősöm ismerőseit nézegetem... Amikor elmegyek szórakozni vagy iszogatni egy bárba (igényesebbe), akkor miért nem látok ilyeneket? Látom az adatlapjukon hogy egyedülállók, és mégsem járnak el kikapcsolódni? Hogyan van ez? 26/F2016. nov. 18. 20:14
11/13 anonim válasza:
Hol vannak az országból az igényes pasik,akik tudnak öltözködni,előnyös a hajuk és stílusuk is van?
12/13 A kérdező kommentje:
Én pont ilyen vagyok. :D
2016. nov. 19. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!