Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre mennék, de a menyasszonyom nem akar?
4 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretnék külföldre menni nyelvgyakorlás céljából, meg némi tapasztalatot és tudást gyűjteni egy adott területen. Több lehetőségem is volna, pl.egy cégnél, ahol a bátyám is van.
De a menyasszonyom nem akar jönni, azt mondja, nem bírná ki a családja (szülők, nagyszülők, hugi) nélkül. Próbálkoztam, hogy csak fél év vagy pár hónap, ha nem akar jönni, akkor látogasson meg gyakran, de nem áll kötélnek. Ezt leszámítva nagyon jól megvagyunk, és szeretem, de én vergődöm, mert itthon nem tudok már hova tovább lépni, meg úgy érzem, most van itt az idő/lehetőség.
Ha mégis mennék, szerintem az a kapcsolatunk végét jelentené. Totál patt.
29/F
Kérdező Te nem látod világosan a dolgokat!
Fogd már fel! NEM AKAR MENNI!
Ennyi. Ha Te menni akarsz menj, ha maradni akarsz vele, akkor maradj. DE HAGYD BÉKÉN ÉS CSESZTESD SZEGÉNYT!
Én lassan ha maradnál sem akarnék tovább veled lenni, ha ennyit idegesítenél!
Azon kellene elgondolkodnotok, hogy ha a jövőképetek és az életről vallott felfogásotok ennyire különbözik, akkor lehet-e közötök egymáshoz hosszú távon.
A sok okos meg arra jöhetne végre rá, hogy egy jó család nem korlátoz. Egy jó család szárnyakat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!