Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a barátnőmet céges buliba?
A barátnőm konyhán dolgozik, és egy szombati napon karácsony előtt lesz céges buli, erről mi a véleményetek?
Én gondolom csak úgy hogy itt berúgnak az emberek és kavarnak jobbra balra stb.? Az ember a párjával szokott menni bulizni nem?
Sajnálom a hülye kérdést, csak engem ez zavar, jogosan? Mi a véleményetek?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
"(volt megcsalás is, átvágás, elég hosszú a sztori) szeretem, de a bizalmamat nem nyerte vissza"
Ennek a kapcsolatnak csúfolt semminek szerunted van értelme?nem kell valaszolj rá...költői kerdes volt!
1. Az ember azzal jár bulizni, akivel akar. Ha a párjával, akkor a párjával, ha a párja nélkül, akkor a párja nélkül, és ez így van jól.
2. Felnőtt embert nem "engedsz el" sehová, mert semmi jogod bármit megszabni neki, hová megy és kivel.
3. Nem, nem erről szólnak a céges bulik, legalábbis a cégek nagy százalékánál. Eddig akárhol dolgoztam, nem volt rá példa, pedig gyakoriak a céges bulik.
4. Ha nem bízol a barátnődben, mi a f..szért vagy vele?
Szerk: Most olvastam a kommented - ha már kiderült róla, hogy egy megbízhatatlan lotyó, akkor minek vagy vele? Bizalom nélkül soha nem lesz normális ez a kapcsolat, szóval csak az időd, energiád és lelkierőd vesztegeted erre a cafkára.
mi az,hogy elengeded -e? te normális vagy? szerinted ha ilyen szigorúan fogod,akkor nem fog többet megcsalni?
ez hülyeség. aki nem akar megcsalni,az nem fog, mehet 100 buliba is,hűséges marad. aki meg akar csalni annak meg buli sem kell,megoldja.
téged megcsalt,nem bízol benne,érthető. de ilyen esetben szerintem kár folytatni a kapcsolatot. te is csak szenvedsz és őt is biztosan irritálja,hogy pórázon akarod tartani.
Jajj, hát innen fúj a szél...
Akkor nem foglak megnyugtatni, ha valakivel össze akar jönni a munkahelyéről, akkor összejön vele, elvégre napi 8 órát együtt töltenek, amit te nem tudsz megakadályozni. Vagy innentől dolgozni se mehet el, és inkább eltartod, csak ne mozduljon ki a négy fal közül?
Figyelj, ülj le vele beszélni, hogy részedről oda a bizalom, állandóan féltékenykedsz, ez így egyikőtöknek sem jó, és jobb lenne szakítani. Én legalább is ezt tenném a helyedben.
Látod, ezért mondom mindig, hogy megcsalásnál vége a kapcsolatnak. Más mondani, hogy megbocsájtod, és lépjetek túl rajta, de szinte senkinek sem sikerül.
Ha megcsalt, akkor vagy felejtsd el és legyél vele, vagy ha nem tudod megemészteni, akkor dobd a fenébe.
Ennek így mi értelme van?
Igen igazatok van, nem tiltottam meg neki lehet h rossz a kérdése megfogalmazása, de ha nem szól csak megy akkor se tartom vissza, engem az is zavarna, h valami olyat kényszerítek rá amit ő nem akar, vagy "balhézom" és n mehet el olyanra amire szívesen menne, nekem ez nem megy.(és idáig 1x sem fordult elő se vele se előző barátnőimmel). Ő fogalmazott így h "elengedem e", amire automatikusan az volt a válaszom hogy menjen, csak tudjátok aggaszt ez a dolog és fáj ennyi. Tehát nem kell felháborodni, és szánalmasozni, meg minősíteni, ráadásul sztem kultúráltan fogalmaztam meg a kérdésemet, lehet félre érthetően, és n a kutyámként kezeltem, mint a volt barátnőimet sem akikkel még mindig jó baráti a kapcsolatom, akkor annyira rossz még sem lehetek.
A jelenlegire visszatérve akár hányszor elment akár ilyenre akár máshova, mindig berúgott és, vagy flörtölt, vagy mással csókolózott utána persze jött a sírás, 1 éve vagyunk kb "együtt". Igen igazatok van csak annyira mondta h megváltozik, épp ezért adtam neki 1 lehetőséget, utána nincs több fel is út le is út. Csak kíváncsi voltam mások véleményére is.
Köszönöm. Mennek a zöldek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!