Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátom, hogy tudnám őt elfelejteni?
Néhány hónapja szakított velem, mégis, azóta nem tudtam kiverni őt a fejemből. Nézem folyamatosan myvipen és iwiwen hogy kik az új lány ismerősei, és mindig féltékenykedek :( Nem bírom ki hogy ne nézzem meg.
Ráadásul megutált a volt barátom, törölt mindenhonnan, még msn-ről is :(
Nekem ő volt az első kapcsolatom és nagyon szenvedek most :(:(:(:( Az idő nem segít :(:(
22/L
1 hónapja léptem ki egy 3 éves kapcsolatból ahol már menyasszony voltam... hogy miért, lényegtelen, szar volt már... Ettől függetlenül szeretem és hiányzik... Na mindjárt másnap ahogy hazaköltözött elmentem buliba, ahol összefutottam egy jó sráccal, dumáltunk... aztán jött a köv nap, találkoztam bnőimmel, aztán így tovább... Most abból áll egy hetem hogy bnők, msn, party-k, randik... totálisan lefoglalom magam. Vettem egy autót, új telót, chat.hu-n dumálok a sok hülyével, akik persze egy estére lefoglalnak... Most már annyi randialanyom van hogy győzök válogatni és mostmár alig gondolok az exemre.
Foglald le magad, ez a dolog nyitja.....
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!