Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülnél, vagy inkább zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnél, vagy inkább zavarna, ha az exed rád írna?

Figyelt kérdés
Hátsószándék nélkül, pusztán érdeklődésből?

2016. nov. 15. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%
Annak örülnék ha szexet akarna és semmi több... !
2016. nov. 15. 19:54
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
2016. nov. 15. 20:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Zavarna, de azért válaszolnék. Sőt, volt is ilyen pár hónapja. Egy olyan pasi írt, akivel 5 éve nem vagyunk együtt, nem egyszer elmentünk egymás mellett az utcán, én ráköszöntem, ő meg "máshova nézett". Írt egy jópofáskodó facebook üzenetet, hogy na akkor nem találkoznánk-e, mert hiányzik neki a társaságom. Válaszoltam neki normális hangvételben, hogy szerintem semmi keresnivalónk egymás mellett, ráadásul a facebook üzenetben való zaklatás nem feltételez komoly embert. Erre már nem is írt. Ha csak puszta érdeklődés lett volna, nem nyomulás, akkor akár el is beszélgetek vele pár mondatban.
2016. nov. 15. 20:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Zavarna! Írt is, x év után, tavaly, a szülinapomon! De nagyon féltékeny a barátnője, van egy 3 éves gyerekük. Így inkább nem írtam vissza.
2016. nov. 15. 20:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Miután kedves exem a szakítás után évekig zaklatott elég súlyos formában, valószínűleg azonnal törölném magam bármilyen platformról, ahol el tudott érni. Természetesen a kicsattanó öröm miatt :D
2016. nov. 15. 20:33
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Rohadjon le a keze.
2016. nov. 15. 20:34
 17/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy én is békén hagyom inkább.
2016. nov. 15. 20:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Én több exemmel is jóban vagyok, így nálunk ez teljesen normális. Nem váltunk el haraggal, emberileg jóban vagyunk, néha össze is futunk, és dumálunk, kivel mi van. Egyikük kivételével mindnek van kapcsolata, és nekem is.

Nem akarunk a másiktól semmit, de mivel nem történt semmi megbocsáthatatlan, amivel emberileg leírta volna magát a másik, így tartjuk a kapcsolatot.

Párom tud a dologról, nem mondom, hogy minimálisan sem zavarja, de bízik bennem, így nincs belőle konfliktus. Ismer, szóval tudja, hogy nem nehéz velem jóban maradni, és azt is, hogy képes vagyok felnőtt módon viselkedni.

Egy próbát szerintem megér, veszíteni nem veszítesz. Ha ő is nyitott, akkor kialakulhat köztetek egy normális, baráti viszony. Az elején készülj fel, hogy lesznek félreértések, de ezeket lehet kezelni, ha őszinték vagytok. És ne akard kihasználni a gyenge pillanatait, tényleg barátként térj vissza, ne ágyasként.

2016. nov. 15. 21:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha egyedül lennék akkor sem örülnék, igy, hogy van párom szinten nem örülnék... Amit egyszer lezártam, azt okkal tettem. Barátkozni meg exekkel biztos nem fogok, nyilvan nem egy volt pasimmal fogom megbeszelni az aktuális hétköznapokat...
2016. nov. 15. 22:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
az azt jelentené, hogy barátnőm szakít velem, szóval bazira meglepődnék :D
2016. nov. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!