Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tart a világ? Most ez a normális?
Hát a Vivát tényleg be kéne tiltani! De az RTL-Klub se különb a Győzikével...
2010. ápr. 29. 11:25
A kisebb fiam is hetedikes, és bár vidéki kis faluban lakunk, de ott is megy minden baromság. Emó címszó alatt az erek felvagdosása, szex, szerelmi bánat miatti öngyilkossági kísérlet. A gyerekem erdésznek készül, nem vesz részt a gruppenben, és persze kiközösítették, hogy nem normális. Hát ne is legyen az ő mércéjükkel az. Alig várom hogy kijárja a nyolcat, bár lehet hogy nagy csalódás lesz a következő iskola is, mert általánosan lefelé mutató a tendencia iránya a fiatalok között mindenhol.
2010. ápr. 29. 11:50
Ezen még énis kiakadtam. :O
2010. ápr. 29. 16:05
kedves 81%os anyuka!sajnálattal kell közölnöm,hogy a gimiben jobban ki lesz emiatt közösítve,ott még szörnyűbb a helyzet,remélem olvassa amit írok.
2010. ápr. 29. 18:24
Igen, tudom mi járja ott. A nagyobb fiam most fejezi be a gimit, és az is elég gáz. De a kisebb fiam a Mátrába megy erdészeti szakközépbe, és valahogy bízom benne, hogy az kevésbé romlott közeg lesz. Aztán majd meglátjuk.
2010. ápr. 30. 10:59
Nagyon szomorú vagyok. Én is tudom hogy manapság ez a helyzet. Én majd arra nevelem a gyerekeimet, hogy tiszteljék meg a testüket, és a lelküket azzal, hogy csak azzal fekszenek le, aki nekik tényleg fontos. Ok, legyen több partnerük, de ne általános iskolás korukban, és ne bárki! Minden rémálmom, hogy az én gyerekem is ilyen lesz!
2010. ápr. 30. 12:31
11:05 - mi köze ennek a vivához? o.O
nem tudom anyud holtanít, de sejteni lehet...
2010. máj. 3. 17:30
Hát tényleg elég durva, de azt azért nem mondhatjuk, hogy 13 évesen több szexkapcsolatuk volt, mint egy felnőttnek.. Azért ez az esetek többségében túlzás.
Másik, egy ismerősöm anyukája tanítónéni a Mester utca, Vaskapu utca környékén lévő általánosban... Igen, vonósuli. 7 évesen "hokiznak" a wcben. :( Szörnyű, hova tartunk, és így hogy neveljük a gyerekeinket?? Ha csinálja, szörnyű, ha nem, kiközösítik, utálni fogja magát és az életét, és 20 évesen szűzen lövöldözni fog :( Én ezért nem szülök.
2010. máj. 3. 17:51
Én 14 éves vagyok, és volt is egy osztálytársam aki nyáron gyereket szült.Szerencsére engem normális körülmények között nevelnek, és még eszembe se jutott ilyesmi...És remélem hogy még nem is fog egy ideig.Anyummal is beszéltünk már erről hogy a 14 évesek már isznak szexelnek drogoznak...de ez ellen nem lehet mit tenni.Csak meg kell próbálni a hasonló korúakkal mint én megbeszélni a dologkat
2010. máj. 3. 19:41
előttem szólóval teljesen egyetértek. sztem nem ciki ha lefekszik vkivel 14-15 évesen de csak akkor ha testileg és szellemileg és azon a szinten van. évfolyam társamat ősz környékén, bnőm bnőmjét is ősz környékén húzták meg. semmi bajuk nem lett. gumit kell használni.
15/l
2010. máj. 3. 20:45
Kapcsolódó kérdések: