Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek, help! Egy pszichopatá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miamanó33 kérdése:

Emberek, help! Egy pszichopatának adtam kölcsön. Milyen eszközökkel tudnám visszakapni a pénzem?

Figyelt kérdés

3 évig éltem egy pszichopata férfivel. Hazugságok garmadája derült ki már a kapcsolatunk alatt is, zűr és zűr hátán, uzsorások, megcsalások, jól meg lettem vezetve, és én, isten barma, egy ideig "meg is értettem mindent, szegény ő", aztán kiborult a bili.

Banki kölcsönt vettem fel neki, egyelőre mutat hajlandóságot a visszafizetésre, de a szakember (pszichológus) és a közös ismeretségünk szerint ez is csak része a beteges játszmájának, később persze, el fog apadni a fene nagy hajlandóság.

Szeretném felvértezni magam minden építő és praktikus tanáccsal.

Próbálok tájékozódni a kérdésben, és szeretném elkerülni a kibelezését, megalázását is, továbbá uzsoráshoz sem akarnék fordulni.

Tisztában vagyok vele, hogy speciális kapcsolási rajza van, és óriási rutinja a manipulálásban. Eddig kezelem a helyzetet, pl. fenyegetés a nyilvánossággal, ügyvéddel stb., de idővel ez is le fog pattanni róla.

Tapasztalat, sikertörténet bárkitől? ;-)

#pszichopata #kölcsön visszafizetése
2016. nov. 14. 09:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Úgy tudom, hogy a pszichopata és szociopata egy és ugyanaz, csak az egyik genetikai hátterű, míg a másikat a sérült gyerekkor okozza. Na, ő komplett csomagot képvisel.

Elképesztően sármos stílusú faszi, végtelenül udvarias, segítőkész, trallala, a környezete el sem akarja hinni, hogy pszichopata lenne.

Csak mi, a kölcsönadói közül ketten fogtunk össze, de a nagyvilágnak már mi is egy betegesen hazudozó szörnyetegnek lettünk felvezetve. Mindegy.

A 700 e. valakinek nem nagy összeg, annak átvállalásával is tud nyugodtan aludni, de én nem tudom kifizetni helyette ezt az összeget. És még így is szeretnék nyugodtan aludni. ;-)

Mindenhol azt olvasom, hogy ezeknek az agyával lehetetlenség versengeni, és soha nem fogok tudni előre gondolkozni, de mégis valamilyen eszközhöz muszáj folyamodnom, hogy a pénzem visszakapjam ne csak most, hanem később is.

Köszönöm minden kedves kommentelő reakcióját.

2016. nov. 14. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Jelenleg sincs munkahelye? Ha már van, akkor érd el, hogy vegyen fel egy másik kölcsönt és adja meg neked a tartozását!
2016. nov. 15. 10:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Van jelenleg bejelentett munkahelye, de BAR listás. ;-)

A következő lépésünk a főnöke lesz, hogy esetleg azt a kis csekély összeg, amivel tartozik, ugyan vonja le tőle és egyenesen a mi bankszámlánkra küldje át. :D

Tudod, mikor vesz ő fel hitelt? Egyrészt nincs is rá lehetősége, másrészt még a kocsija sincs a nevén, olyan NAV tartozása van... Amúgy is nem hülye ő, hogy bármi puttonyt a nyakába vegyen. ;-)

2016. nov. 15. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Történt azóta valami? Sikerült visszaszerezned a pénzed?
2017. márc. 9. 15:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Ó, igen, valahogy megtanultam a vele való nyelvezetet, teljesen objektívre és "kérlelhetetlenre" vettem a figurát, és csodák csodájára kifizette a hitel hátralevő részét, több, mint 400 ezer forintot.

Fogalmam sincs, velem szemben mitől félt, mert a többi tartozását a mai napig nem rendezte. Na, bumm, az már igazán nem tartozik rém, de a részemről valóságos diadalmenetként könyvelem el. Mindezt ímélben, telefonos vagy személyes érintettség nélkül. ;)

2017. márc. 25. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!