Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők/lányok szeretik azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők/lányok szeretik azt, ha a férfi szereti a gyermekeket, kisbabákat?

Figyelt kérdés
Alapesetben ez elmondható, hogy egy párkapcsolat kialakulásához (22 éves F vagyok) sokat dobhat az, ha az apuka gyermek/állatbarát?
2016. nov. 13. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Én speciel utálom a kölyköket. A sajátomat biztos szeretném, de nem akarok gyereket. Eddig még egy kapcsolatomban sem zavart be ez a "defektem", persze eddig még egyikben sem került szóba a gyerekvállalás. Persze, mikor társaságban szóba kerül, akkor mindenki elborzad, hogy micsoda egy szörnyeteg vagyok. Ellenben az állatokat szeretem, jobban is, mint az embereket.
2016. nov. 14. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem úgy szereted óket, mint az a bizonyos maci, akkor igen pozitív tud lenni.
2016. nov. 14. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Igen, de az, hogy valaki egy ennyire természetes dologra veri a mellét, az nagyon nem okés. Érted.
2016. nov. 14. 00:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Májköl Dzsekszon is szerette őket :D
2016. nov. 14. 00:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Imponáló ha egy férfi családcentrikus.. De nekapjon " cukiság sokkot " ha meglát egy babát vagy egy kutyát, macskát stb. Mert az kiábrándító.. 22 L
2016. nov. 14. 03:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen szimpatikus a család centrikus nőknek, de megértem azokat is, akik vállalják, hogy hidegen hagyja őket a téma, ez így korrekt a nő tudja mire számíthat. Nem egy olyan személyt ismertem aki fanatikus gyerekrajongónak állította be magát, a gyakorlatban viszont teljesen elhanyagolta a gyerekeit. A gyerek nagyon sok figyelmet és türelmet igényel,tehát önmagában az, hogy aranyosnak találja valaki őket az ember még nem jelent semmit.
2016. nov. 14. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:
-az ember
2016. nov. 14. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolat kialakulásában szerintem ez irreleváns információ. Ha mondjuk már kialakult a párkapcsolat, és gyerekes rokonnál/barátnál járunk, természetesen megnézem, hogy viselkedik gyerekek társaságában, de randizós időszakban nem tudok elképzelni olyan szitut, ahol ez fontos lenne. Ha elkezdi sorolni, hogy ő mennyire nagy gyerek/állatbarát, az hidegen hagy.
2016. nov. 14. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálam például a gyerek vagy családszeretet egyáltalán nem volt érdekes, de amelyik pasi nem kedvelte az állatokat, azt megmondom őszintén, még alkalmi kapcsolatra sem volt szimpatikus.
2016. nov. 14. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szimpatikus.
2019. aug. 20. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!