Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogyha valaki belép az életetekbe, annak oka van?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam ezen mostanában. Ha valaki hosszabb ideje az életünk része, de még nem alakult ki vele személyes kapcsolat, akkor lehet-e oka, hogy nem bírjuk elfelejteni. Vagy van-e bármi oka, ha mondjuk egy reménytelennek látszó románcon sem tudunk túllépni és az érzelmek napról-napra csak mélyülnek, és egyre jobban meg szeretnénk ismerni a másikat, küzdeni érte. Hiszen a legtöbb esetben egy bizonyos idő után az ember automatikusan lemond a plátói fellángolásairól, és elfelejti/továbblép, azonban akadnak helyzetek, amikor a fellángolás tovább erősödik, és nemcsak hogy egy hónap múlva, de akár évek múlva sem tudjuk elfelejteni érzelmeink tárgyát, mert azt érezzük, hogy ki kell tartani mellette. Nektek erről mi a véleményetek?2016. nov. 13. 09:26
11/12 anonim válasza:
En neten ismertem meg a paromat. Elvaltak voltunk mindketten , van gyerekeink elozo hazassagbol. Eskuvot tervezzuk es van egy kozos fiunk mar. En hiszek a veletlenekbe. Boldohtalansagbol boldogsagba csoppentem :-)
12/12 anonim válasza:
A nők szeretik felcseréli az okot az okozattal. A pasik inkább logika mentén gondolkodnak. Így tehát a nők nagy része hisz az ilyen dolgokban, a pasik meg inkább két lábbal állnak a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!