Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdemenyezzek a munkatarsamnal?
Igazabol csak kozvetve vagyunk munkatarsak, nagyon ritkan talalkozunk, kb 2 havonta egyszer es javareszt csak emaileket valtunk es neha telefonon beszelunk, ha kozos projekt van.
Eddig nem kulonosebben erdekelt, de mikor legutobb talalkoztunk, sok mindent megtudtam rola ami nagyon szimpatikussa tette. Ugy tudom, most nincs kapcsolata, olyan "maganak valo" tipus, es nem eppen kezdemenyezo jellem (a fonokommel baratok es o meselte rola).
Ma batorkodtam irni neki nem munka miatt, hanem az utobbi talalkozasunk temaja kapcsan, mondhatni hobbival kapcsolatban ami az o "terulete", engem pedig erdekel. Valtottunk par sort, kedves aranyos volt mind mindig, de szerintem nem is sejti, hogy szeretnem jobban megismerni...
Szerintetek hogyan tovabb?
En 25N, O 34
Jajj ugyan mért nem ajánlod utolsóka hogy kikezdjen?
Tudni kell kezelni a dolgot és akkor nem lesz gond!
Én is a hobbi vonalon indulnék el, próbálnám elhívni hogy menjünk együtt. Mindenképp fontos a személyes kontakt, az nem játszik hogy mailba megkérdezed hogy ugyan lehetnék e a barátnőd :) Közös időtöltés alatt meg úgyis kiderül akarod e tovább bonyolítani az ismerkedést. Mi lenne az a hobbi egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!