Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülhető el az, hogy az ember beleszeressen valakibe?
Próbálkozz olyan lányoknál, akiknek te is bejössz.
Vagy sikerül, vagy nem. A lányokról lerí, ha tetszik nekik egy pasi.
Na a válasz engem is érdekelne. Bár nekem van egykét tippem:
-számítógépes játékok/halálbakockulás
-ivartalanítás :S
-kolostor
-lakatlan sziget
-bunkó mentalitás felvétele
Inkább más ötletek érdekelnének engem, mert ezeket nem alkalmaznám, főleg a másodikat...
23 évesen ne ilyeneken gondolkozz, hanem járj el össze-vissza, aztán majdcsak megtalálod az igazid. Egyébként sem vagy még elkésve. Mi lesz veled 30 év házasság után? Na, akkor leszel lelkileg összetörve. :)
Veled egyidős vagyok, de utoljára ilyeneket 15 éves kislányként gondoltam. :) Akkor voltak igazán nagy csalódásaim.
szia!
17.43 vagyok
ha megbántottalak bocsi :S amúgy én is itt vagyok 20éves lassan és még nem volt barátnőm :S tudom milyen szar érzés a visszautasítás :S
csak azért írtam amit írtam mert hawerok már erőtejjesen csajoznak és nekik se jön össze mindig és nekem jönnek "bőgni" h. mér :S
Valószínűleg ti is abba a hibába estek akaratlanul is hogy a kiszemelt lányt úgy tekintitek mint valami megközelíthetetlen főnyereményt, túl sokat gondolkodtok rajta , elképzelitek ilyennek olyannak, a nő is egyszerű halandó, bár jól titkolják azért vágynak az ismerkedésre, nem kell agyalni, odamész és mintha az egyik haverod lenne elkezdesz vele beszélgetni, ha nem vevő rád nem dől össze a világ, majd már rájön hogy te milyen jó fej vagy.
Amíg csak parázol addig saját magad ellensége vagy
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!