Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jött mással?
Figyelt kérdés
Jól megvoltunk, sok időt toltöttünk eggyutt megis mással jött össze, nekem el is mondta h ne haragudjak, meg reméli nem megy igy tönkre a barátsàgunk, de fura h 1 hónapig szinte minden nap együtt voltunk, es mással összejön. 21f 19l2016. nov. 10. 06:01
1/5 anonim válasza:
Az o szemeben valoszinuleg ti nem "ugy" toltottetek idot egymassal, hanem baratkent. Ha nem igy lenne, akkor nem nezelodott volna melletted is.
2/5 A kérdező kommentje:
Csók, petting, kézenfogva mászkálás... ha ez nem "ugy" eltoltott ido akkor mi számít annak ? 😓😥
2016. nov. 10. 07:15
3/5 anonim válasza:
Csak egy kicsit szórakozott veled (csók, petting, programok), de nem gondolt rád komolyabb partnernek.
Most, hogy lett neki igazi kapcsolata a játékra már nincs szüksége, de azért megtartana talonban ("azért maradjunk barátok"), mert egyrészt jó veled elütni az időt akkor is ha nincs petting/csók, másrészt jól jöhet bármikor az, ha kéznél vagy, mert mondjuk nem jön be neki a nagy szerelem, esetleg olyasmire van szüksége, amiben te tudsz segíteni a párja nem.
4/5 anonim válasza:
Ezek utan én minden kapcsolatot megszakítanék a másik féllel. Eddig ugyan sikerült játszadoznia veled de ezek után semmiképpen se hagyd magad.
5/5 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, ilyen ez...
Ne emészd magad, egyszerre több emberrel ismerkedünk általában, nem te lettél a befutó, máshoz jobban vonzódott, ennyi. Jöhet a következő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!