Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan körülmények melyek közt törvényes a prostitúció?
régi hírem van arról hogy kéthetenkénti kivizsgálás AIDS teszt fokozott ellenőrzés és adófizetés mellett megengedett...de azt is hallottam hogy mára teljesen eltörölték...
Kárem azok írjanak akik biztosan tudják a választ! Köszönm!
figyusz, előző vok, megkérdeztem a rendőr ismerősömet, elmondtam a helyzetet. a baránőddel nem csinálnak semmit. viszont arra számítania kell, hogy ha nincs 18, más gyámja lesz, mert a jelenlegi családjával nem fog tudni maradni.
a család pedig komoly büntetésre számíthat.
Eszembe se jutott hogy őt is becsukhatják de köszönöm a segítséget...
A helyetet tovább bonyolítja hogy számára ez a legnagyobb szégyen...meg is érthető...így beszélni róla nem akar a dolog úgy néz ki inkább csinálja mitnhogy kiderüljön...de nem tudom megértetni vele hogy a szomszédoknak fel fog tűnni, és gyanakodnak amjd a kuncsaftoknak is van szája...
ne haragudj, de úgy gondolom az a legnagyobb gáz, ha ő ezt (inkább) tovább csinálja.....
egy normális ember ennek véget vet ahogy és amint tud. nem csinál magából hülyét és ribancot.
ha te meg a barátnője vagy, és ő nem tud segíteni magán, mert mit tudom én, pincében tartják.... akkor neked lenne a kötelességed megmenteni.
ha meg nem teszitek, akkor kamu az egész. és nem is kényszerítik.:)
hát ha neki ez így jó, és ha a rendőröknek azt mondja, hogy nem is kényszerítik, akkor nem tudsz csinálni semmit. de akkor úgy gondolom nem is olyan ciki, vagy akár nem is olyan sz.a...r ez a helyzet neki.
ha kényszerítik, akkor jelentsd az esetet, az a rendőrök dolga, hogy rávegyék, hogy elmondja az igazat.
az ő részéről nem történik baj.
kényszer ebben biztos vagyok, egyszerűen fél hogy az apja megveri, mert elég sokszor előfordult már, egy részeges állat...
Én nem adhatom fel a hatóságnak, őt akarom rávenni suliba kiengedik, sajnos messze lakunk enm egy suliba járunk így kézenfogva se vonszolhatoma rendőrségre, viszont ha őt emg tudnám győzni, akkor tudnék már neki segíteni, addig nem emrt én most bemegyek a rendőrségre...elmesélem ő meg letagadja mert fél az apjától...akkor mi van? Attól félek hogy ez történne
valószínűleg hiába tagadna a barátnőd, az apját rögtön bevinnék a rendőrségre, és elkezdenének bizonyítékok után kutatni. ha esetleg tudsz valami terhelőt, amivel tudod bizonyítani, hogy ténylegesen a pénzért szexelt valakivel, vagy felveszed magnóra apját vagy őt, vagy bármi akkor előzetesbe is rakják rögtön.
de ha a legkisebb gyanú is fennáll, hogy ez a helyzet amit írtál, a kislányt nem hiszem hogy hazaengedik az apjához, pláne ha ő is ezt mondja, hogy apja megveri ezek után.
de egyet tudok mondani. ami teljesen biztos.!!!!! és légyszíves ezt tedd meg ha tényleg a barátnőd és szeretnél neki segíteni.
hívd fel a 112es telefonszámot, hidd el lehet privátban kérdezni, még akkor is, ha rögzítik a beszélgetést, nem kezdenek el utánad nyomozni(hacsak nem azt mondod, hogy most öltél meg valakit..:) és mondd el nyugodtan telefonon, hogy mit tudnál tenni ebben az esetben, mire számíthat a lány, fél hogy apja megveri, mit fognak csinálni. vagy ha akarod megkérdezem én a dolgot, akkor írj privátban nekem. és megbeszéljük.
Feltettem mégegy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__82229..
kíváncsi lennék a procedúrára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!