Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan körülmények melyek közt törvényes a prostitúció?
régi hírem van arról hogy kéthetenkénti kivizsgálás AIDS teszt fokozott ellenőrzés és adófizetés mellett megengedett...de azt is hallottam hogy mára teljesen eltörölték...
Kárem azok írjanak akik biztosan tudják a választ! Köszönm!
én úgy hallottam, ha adózol utána, akkor törvényes, és csak bizonyos helyeken csinálhatod. pl. azt hiszem 200 méterre bizonyos helyektől..
meg persze függ attól kiskorú vagy-e. vagy esetleg van-e gyermeked. de ma már ez nem büntetendő legjobb tudomásom szerint.
régebben szabálysértés volt, ha 'rajtakaptak':)
Kijátszani?
Egy barátnőmet kényszeriti prostitúcióra a családja...éshát...aláírt nekik valami papírt...és azt hiszi hogy ezzel már nem forduléhat a hatóságokhoz...
pedíg szerintem hiába írja alá a "beleegyezek" papírt...
De így ha elmodnja a hatóságoknak hogy kényszerrel aláirattak vele egy iylet...akkor emgszabadulhat?
meg, pszichológiai szakvéleményt fognak kérni. ilyen esetben azért ez elég pontosan megállapítható, hogy kényszerből volt-e prostituált.
az ilyet, aki úgymond strici, mást bújtat fel erre, és ebből anyagi hasznot húz, szigorúan BÜNTETI a törvény!!!!
mihamarabb szóljatok a hatóságoknak, ha ez tényleg így van!
anyám!!!!
ilyen nincs! ha alá is iratnak vele egy papírt, akkor is megbüntethető az, aki elkéri azt a pénzt, amit a másik kefél össze.
ezzel ugye nem gondolta komolyan a 'családja', hogy védve lesznek???:D
stricinek lenni mindig is büntetendő volt!! még akkor is, ha van papírja arról, hogy ő strici...:D
Nem arról van papír hogy strici hanem egy papír a lány aláírásával miszerint ő ebbe beleegyezett...mellesleg a lány még 18 sincs...Így mi vonatkozhat az esetre?
Kérlek foglalja össze nekem valaki azt a hosszú cikket...nem túle gyszerű a nyelvezete és túl ideges vagyok hosszútávon koncentrálni...bocsánat
egy a lényeg,
1.ha valaki nincs 18 és prostituált, AZ BÜNTETENDŐ! ha jól tudom, szabálysértés, és jön a gyámügy is.
2. ha valaki elszedi azt a pénzt, amit te összekefélsz, AZ IS BÜNTETENDŐ! az pedig szabadságvesztéssel jár.
3. ha valaki kényszerít arra, hogy szopj, és széttedd a lábad idegeneknek, akár pénzért akár nem, AZ IS BÜNTETENDŐ!!!
a helyedben ezt az esetet AZONNAL jelenteném a hatóságoknak. barátnődnek ebből nem lehet baja, csak megszabadulhat az egésztől!
de ha felhívod a 112-t anonim is megkérdezheted hogy a barátnőddel mit csinálhatnak ebben az esetben. börtönbe biztos nem csukják. azon ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!