Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lesz már valakim? N/23

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már valakim? N/23

Figyelt kérdés
Minden barátnőmnek van pasija, csak nekem nem. Én egy túlsúlyos, duci, akár kövérnek is nevezhető lány vagyok. De ápolt, igényes odafigyelek az öltözködésemre, hajamra (rövid hajam van), arcomra. Tegnap is az volt, hogy találkoztam egy helyen egy lánnyal, barátkozni kezdtünk, aztán egyszercsak megkérdezte, van-e barátom. Furának találtam a kérdést, de később kiderült, azért kérdezte, mert az övé jött erre a helyre. Mondtam hogy nincs, és akkor már körbenéztem a férfiakra, és megláttam az üvegen túl egy pasit, és ráböktem, mondtam a lánynak, őt elfogadnám. Erre mosolygott, mondta hogy szerinte is jól néz ki, és hogy ő a barátja... Neki is, mindenkinek jut egy helyes srác, csak nekem nem. Úgy szeretnék járni egy férfivel, a mellkasára hajtani a fejemet, randizni vele, büszkén vonulni mellette a utcán, felhívni magamhoz, ő hozzá felmenni, stb.
2016. nov. 9. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem fogysz le?
2016. nov. 9. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Az élet kegyetlen babám...
2016. nov. 9. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Ne szivassátok már ti is... nekem pl. nem jelentene problémát, ha olyan lelke van ami megfog, és ő is szeretne engem... 25f
2016. nov. 9. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja mert nem kegyetlen mi? Akkor örülj neki, hogy neked minden szép és jó az életedben.
2016. nov. 9. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Neked lehet nem jelentene problémát de a legtöbb férfinak nagyon is probléma.

Természetesen így is lehet párt találni,de sokkal kevesebb eséllyel.

Ezt vagy elfogadja valaki és türelmes vagy lefogy.

2016. nov. 9. 14:24
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

Ráhajtod a fejed és a zsíros tokád elzárja a légutait.

End of story.

2016. nov. 9. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:
3. vagyok, persze nálam is hátrányból indulna , de nem ez döntene az biztos, amúgy nekem volt már , hogy egy dagi lány azt mondta, hogy túl sovány vagyok mellé :D
2016. nov. 9. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Túlsúlyos és rövid haj? Külön sem nyerő, együtt meg aztán pláne nem.

Egyébként igen, az élet kegyetlen.

2016. nov. 9. 14:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Sok nő van aki túlsúlyos, mégis van párjuk. Pl van egy havernőm, 153 magas, 80 kg és 38 éves. Mindig van valakije és mindig vannak akik próbálkoznak körülötte. Évek óta kizárólag 5-8 évvel fiatalabb pasijai vannak, és nem rosszak. Azt nem tudom, mi a titka, de van benne valami életvidámság, valami megnyerő a stílusában. Fontos a külső de nem minden... 35F
2016. nov. 9. 15:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm is nagyon duci, mégis van barátja. Ráadásul nem is néz ki rosszul.
2016. nov. 9. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!