Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vásároltam egy új autót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vásároltam egy új autót magamnak és most a barátom rendszeresen elvinné mint ha csak az ővé lenne, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem eddig nem volt autóm, de nagyon szerettem volna már (jogsim van). Lett egy kis pénzem igy tudtam vásárolni egy kisautót magamnak. A barátommal négy éve vagyunk együtt, neki húsz éve van már autója. Amióta megvettem ezt a kis dízelt, mindig evvel menne mert alacsony a fogyasztása. A problémám az hogy nekem soha nem adta oda az autóját amióta együtt vagyunk,fel sem merült benne a gondolat. Én miért adjam oda neki? Mellém nem ül be, mert egy nő mellé nem ül az anyósülésre. Eddig is az ment hogy ami az enyém az közös, ami az ővé az csak az ővé és el kellett kérnem mindig.
2016. nov. 7. 21:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

"Mellém nem ül be, mert egy nő mellé nem ül az anyósülésre." - És egy ilyen emberrel tervezed az életed.. gratulálok.

Tedd helyre a drágát és ne add neki oda, ha ezen megsértődik, isten áldja.

2016. nov. 7. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

miért nekünk nyavalyogsz, neki mondd meg, hogy egy gerinctelen féreg

én biztos mondanám neki, hogy nem ez volt az utolsó dízeles kisautó, vegyen magának sajátot

2016. nov. 7. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mellém nem ül be, mert egy nő mellé nem ül az anyósülésre."

Na basszus, nálam már itt verte volna a biztosítékot.

Nem adnám neki oda. FŐleg, amiket írsz. Minek vagy vele?

2016. nov. 7. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:

neki is van autója, akkor miért viszi a tiedet?

Kulcs elvesz tőle és nem megy vele.

Ha majd javítani kell, mert lelakja, azt te fogod fizetni??

2016. nov. 7. 22:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez is csak olyan akinek akkor áll fel ha haszna van belöle. Kell neked ilyen?
2016. nov. 7. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"egy nő mellé nem ül az anyósülésre"

Nálam ez után a megjegyzés után repült volna, de azonnal, és messzire.

Keress inkább olyan pasit, aki partnerként kezel, nem valami alantas lényként.

2016. nov. 8. 00:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát én is mondanám neki a helyedben, hogy kalap-kabát.

A nő és a férfi nem egyformák, de egyenlőek!

Másrészt én nem látok különbséget átlagban a férfi és női sofőrök között. Ugyanolyan arányban van profi és balfácán. És ez az életkori megoszlásra is igaz.

2016. nov. 8. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!