Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vásároltam egy új autót magamnak és most a barátom rendszeresen elvinné mint ha csak az ővé lenne, mit tegyek?
Nagyon enyhén fogalmazva:-)
Menekülj, amíg nem késő, de komolyan.
Nem Pár! sic! kell neki, inkább --cseléd--bocs:-)
F/31
Miért vagy együtt egy olyan emberrel, aki számára te nem vagy egyenértékű? Nekem még nem is azzal lenne a bajom, hogy nem adja ide a kocsiját, mert van ilyen, félti, ő szeretné csak vezetni, oké.
Na de egyrészt, nem adnám oda akkor az enyémet, használja a sajátját, másrészt mi az hogy ő nem ül be egy nő mellé az anyósülésre? Nálam gyakorlatilag itt repült volna..
NEm ezért az egyért, hanem mert nyilvánvalóan egy hímsoviniszta pcs, és egészen biztos, hogy ez az élet minden területén megmutatkozik valahogy.
Nekem nem kéne egy ilyen alak, de te tudod.
Álj ki magadért,elég szomorú h ilyen a felfogása. Szerencse én pasim nem ilyen,amig nem volt nekem adig odaadta az egyik kocsiát.
Elég önző a pasid.
Rakd el a kocsikulcsokat és kész.
N24
Minek vagy egy olyan taplóval,aki nem osztja meg veled azt,amije van,de tőled elvárja ezt??
Níkem is volt ilyen pasim! Egy önző féreg,lapátra való! Repült is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!