Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, hogy a párommal tudjuk egymást nézni telón egy programmal, hogy éppen hol van?

Figyelt kérdés

Kb egy éve szedtuk le a programot, de csak poenbol tobb haverunkkal.

Mar csak ketten hasznaljuk.

O is tudja nezni, hol vagyok meg enis őt.

2016. nov. 7. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#8-as válaszoló, és mi lett a sztoritok vége? Lebukott, hogy megcsalt?
2016. nov. 7. 13:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtök egyetért vele, akkor nincs vele gond.
2016. nov. 7. 13:49
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

#5: Sehol nincs arról szó, hogy bizalmatlanságból csinálnák.

A kérdező esetében úgy vélem, ez pusztán egyfajta aranyos hülyeség, amolyan romantikus bolondság, hogy ha nincs ott a szerelme, akkor is lássa, hogy hol van.

Amennyiben ez két ember szabad akaratából történik, nem látok benne kivetni valót.

2016. nov. 7. 13:52
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem szabdtuk meg egymásnak, hogy ki hova mehet.. stb.

Nem vagyunk kalitkába zárva sem. Titkaink sincsenek egymás elott.

Őt sem és engem se zavar ha néha lecsekkoljuk egymást.

Csak kivancsi voltam mas véleményére. :)

2016. nov. 7. 13:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Milyen program ez? A már említett iOS-os?
2016. nov. 7. 13:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Life360 :D
2016. nov. 7. 13:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, ha mindkettőtöknek megfelel és nem olyan típus a párod, mint néhány válaszoló itt, hogy kutakodásnak meg nyomozásnak érezné.
2016. nov. 7. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Ahogy a 14-esben van, szerintem is ezt sokkal inkább a feltétlen bizalom szüli, semmint a bizalmatlanság vagy kontrollálás. Én nem érezném egy ilyen miatt korlátozva magamat, amúgy is tudjuk hol van a másik. Nem is nagyon tudom értelmezni ezt az érvet. Pl látja a férjem hogy megállok a turinál hazafelé... ha 20 perccel később érek haza, ezt amúgy is sejti. Tényleg nem tudom elképzelni hogy lenne olyasmi, amit nem csinálnék, csak azért mert tudom hogy a párom látja/tudja. Bizonyos helyzetekben meg akár hasznos is lehet.
2016. nov. 7. 14:04
 19/22 anonim ***** válasza:

A sztori úgy folytatódott, hogy elkezdett össze-vissza beszélni, engem okolni, hogy miért engedtem el a buliba, meg ilyenek. Nem ismerte be, hogy megcsalt, de az egész szitu és a kognitív disszonancia beszédes volt. Végül én szakítottam vele.

Egy hétre rá beszéltünk utoljára, írt egy hosszú üzenetet, akkor már elismerte. Telefonon felhívtam, sírt egész végig; a kérdésre, hogy miért, nem tudott válaszolni. Azóta nem beszélünk.

2016. nov. 7. 14:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Mióta iphonom van használjuk a find my friend alkalmazást...egyszer sem volt még belőle probléma mivel nem bizalmatlanságból,egymás ellenőrizgetése céljából használjuk.

Párom kimondottan örült,hogy mikor még távkapcsolatban voltunk és éppen utaztam hozzá,tudta csekkolni jó helyen vagyok-e pl ha nem veszem fel a telót valamiért.

Nekem pedig sikerült tegnap pont akkora elkészíteni a meglepi almáspitéjét mire hazaért :)

2016. nov. 7. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!