Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a párommal?

Figyelt kérdés
A párom állandóan nálunk lenne, ami egyrészt nekem is teher, mert ennél nagyobb szabadságra vágyom (ezt nem érti meg, szóval hagyjuk is), viszont a szüleimre sincs tekintettel. Mindketten 18 órákat dolgoznak egy nap (anya vendéglátós, apa kamionos), fáradtak állandóan, nincs kedvük állandóan őt "kerülgetni" (kis lakásban lakunk, egy közepes konyha és két közepes szoba, nappalink pl nincs is), illetve nagyon vékonyak a falak, átjárósra van megcsinálva a lakás, az ő szobájukból át lehet jönni az enyémből, az enyémből a folyosóra, onnan a konyhába, a konyhából pedig anyáék szobájába), szóval bármit csinálunk normális hangerőn, az áthallatszik hozzájuk, és zavarja őket a pihenésben. Ha már rám nincs tekintettel, igazán lehetne rájuk, de nem éri fel magától ésszel, hogy ez így nem jó, azt viszont kicsit erős lenne a fejéhez vágni, hogy a szüleim nem tudják normálisan kipihenni magukat tőled, ezért nem kéne minden második este átjönnöd, és másnap estig itt maradnod. Mit csináljak vele? Azt már tényleg mondtam, hogy nem kéne ennyit együtt lennünk, mert nekem sok, nagyobb a szabadságigényem, fullasztó, hetek óta ezen megy a vita, de nem érti... Köszönöm!
2016. okt. 1. 17:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, 21l és 24f
2016. okt. 1. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
211? :O
2016. okt. 1. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

ha valaki nem ért a szép szóból, akkor egyszerűen közöld vele, hogy a jelenlétével zavarja a szüleidet!

és azt is közöld vele, hogy a jelenlétével, téged is megfojt, mert több szabadságra vágysz.

ha ő társfüggőségben szenved, akkor kezelje magát.

de egyébként meg, ha képtelen felnőtt ésszel felfogni a dolgokat, akkor szakíts, nem hiszem el, hogy van olyan gyenge elméjű, aki képtelen ráérezni, hogy már ő zavaró tényező a másik számára

2016. okt. 1. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Amikor én a barátomnál vagyok, akkor megyek csak ki a konyhába, ha az anyukájával beszélgetek.

A fürdőt ugye akkor használom ha ki kell mennem, a másik szobába talán 3x voltam 5 hónap alatt.

De az ott töltött időt a barátom szobájában töltöm, ott meg senkit se zavarok.

2016. okt. 1. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:

21l, basszus :)

Egyébként csak hab a tortán, hogy ő nem visz el hozzájuk, sőt, nem is tervez bemutatni az anyjának, mert minden barátnőjét utálta. Nekem ezzel nincs problémám, engem sem bír az anyja, mert egyszer már leskelődött utánam, és nem úgy nézek ki, ahogy az neki jó lenne, ezért nem bír, szóval az igazat megvallva nem is vágyom a társaságára egy ilyen buta nőnek. Csak az zavar, hogy nekem és a szüleimnek jópofát kéne vágnunk ahhoz, hogy ő állandóan itt lenne, mert ez teljesen rendben van ugyebár.

Egyébként én már rákérdeztem, hogy társfüggő-e, mesélt a múltjáról, és az utóbbi 6 évben nem volt olyan, hogy egyedül legyen, akármennyire is szerelmes volt, egy hét alatt kiheverte a szakítást, és másnak udvarolt. Tagadja, de szerintem egyértelműen az. Mondom, 3 hete megy a vita azon, hogy én nem akarok minden napot vele tölteni, nem akarok egy nap 5x-6x telefonálni, mert bőven elég szerintem 2x-3x 10-15 percet, nekem nem csak ő létezik, fontos a munkám, a családom, a barátaim. Tudom, hogy ő nem társas ember, inkább zárkózott, de én nem ilyen vagyok, és igénylek másokat is, nem csak őt. Nem beszélve a saját magammal eltöltött időről, hiszen az is fontos. A telefonálásból, facebook üzenetekből, smsekből már visszavett, de ugyanúgy állandóan együtt akarna lenni velem. Múltkor már megjegyeztem neki, miután át akart jönni egy olyan estén, amikor hosszú idő után együtt tudott lenni a család, hogy ne jöjjön, mert szeretném ezt az estét a szüleimmel tölteni, megsértődött... Ahogy azon is, mikor nem olyan rég itt aludt, és másnap estig itt volt, megsértődött, hogy azon az estén hazaküldtem, mert előzetesen nem volt szó arról, hogy akkor is itt aludna. Nem tudok vele mit kezdeni.

2016. okt. 1. 18:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, de a barátom ilyen szempontból pofátlan. Múltkor átment anyáék szobájába, és nézte velük a tévét, beszélgetett velük, holott ők már ágyban feküdtek, és alvásoz készülődtek. Vagy egy másik eset: mikor már aludtak, átment, hogy menjünk ki cigizni (anyáék szobájából nyílik az erkély), húzogatta a függönyt, a redőnyt. Mondjuk utána rászóltam, hogy ilyet azért ne, szóval ez egyszeri volt, de nem hiszem el, hogy nem éri fel ésszel...
2016. okt. 1. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:

ha jól értem akkor ha lezárjátok a két szoba közötti ajtót akkor is minden más helyiségbe be tudtok menni ?

ez lehet megoldás h az átkötő ajtó elé szekrényt tesztek

másik őszintén elmondod h a szüleidnek és neked is sok

2016. okt. 1. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy szereted, de ez így nem mehet tovább, mert megfojt, és te menekülni fogsz (már most azt tennéd,

de még kiutat keresel)...

2016. okt. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!