Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy szedek fogamzásgátló tablettát?
Minek ezt előre közölni? Mikor ott tartotok, hogy fel kellene húzni a gumit, akkor mondhatod neki, hogy nincs rá szükség, pont elég ezt abban a percben tisztázni.
De egyetértek #1-el, hogy a kapcsolat elején gumi a megbízható, legfeljebb kevésbé kell izgulnod, hogy mi történik, ha mondjuk a petting miatt mégis történik valami.
Aztán ha látod, hogy nem csak egy éjszakás numera vagy, akkor el lehet töprengeni rajta, hogy hogyan tovább, engem például küldött már el leány vizsgálatra, pedig nem voltam valami nagy a fél város megvolt Casanova előtte sem, de úgy volt vele, hogy bármit mondhatok, ő nem akar bajba kerülni, természetesen ő is felajánlotta, hogy elmegy.
Igaza volt. (az más kérdés, hogy rendszeres véradóként végül csak neki kellett vizsgálatra mennie, nekem elvégzik minden alkalommal a vérvételnél az AIDS szűrést :D)
1. A védekezésről mindenképpen érdemes lenni beszélni az első szex előtt. És mondd el hogy gyógyszert szedsz, azonban te még óvszerrel is akarsz, mert nem tudod hogy van-e betegsége.
2. Normális vagy? Nehogy már két hét "ismertség" után lefeküdj vele! Ennyi idő alatt szinte meg se ismered őt!!
mindenképpen használnék gumit
és ráér elmondani ha tényleg komoly lesz a kapcsi
ha kérdezi vagy beszéltek róla és rákérdezz akkor öswzintén mond el
de azt is h az elején csak gumival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!