Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a rossz szokasaval?
1 NAGY probléma van, az pedig az, hogy sz@rik rád meg a neked fontos dologra.
aludjatok akkor külön szobában. Aztán hidd azt, hogy meg van oldva a probléma.
Nem azzal van gond, ha egyszer egyszer elfelejti, de hogy mindig, és ráadásul reggel addig nyúz, míg fel nem kelsz, csak mert képtelen egyedül elfoglalnia magát... konkrétan szrik a fejedre, egy egoista kisgyerek.
Én egy komoly beszélgetést azért megejtenék, és ha nem változik a helyzet, akkor szakítás.
Hát itt nem csak ez az egy gond van!
Pl. a pasid képtelen belátni, hogy ő sem tökéletes, és nem akar hozzád alkalmazkodni.
Nekem már a 7 éves gyerek is tudta, hogy ha szombaton korán felkelt, akkor egész nap harapós leszek, mindketten jobban járunk, ha magamtól kelek. Van otthon müzli tejjel, reggelizni tud, csendben néz tévét, rajzol, játszik, egy óra múlva kelek én is.
Nos, a te párod még nem jutott el az alkalmazkodásnak arra a szintjére, amire egy 7 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!