Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-20 év körüli fiúk: mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 év körüli fiúk: mi a fontos 1. benyomásnál egy lányban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Első benyomás, minthogy ránézek: akkor az, hogy jól nézzen ki... (klisé szöveg, de először az alakját meg az arcát nézem meg)

Ha meg első benyomás, mint ismerkedé: akkor az, hogy tudjak vele beszélgetni normálisan...

2010. ápr. 27. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Hogy ne legyen túl tág...
2010. ápr. 27. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi célból fontos? Hogy meg legyen rá az esély, hogy kapcsolaton kezdek el gondolkozni?

- Ha igen, akkor: Fontos, hogy a külseje kiváltson belőlem valamiféle ingert (nem hány-). Ha beszélgetésbe elegyedünk, akkor fontos, hogy legyen közös témánk, legyen beszédes (mert én nem vagyok az), merjen érvelni velem szemben, ha nem tetszik neki, amit mondok. Az sem árt, ha ad magára öltözködésileg, de ez már inkább részlet kérdés.

- Ha nem, és "csak" barátkozás céljából "fontos" dolgok érdekelnek, akkor: Jó, ha van humora, nyitott, közös az érdeklődési körünk, de látom benne annak az esélyét, hogy néha majd kiokít/helyrepofoz jogosan. (Úgy gondolom ez egy hosszabb beszélgetésből könnyen lejön.)

2010. ápr. 27. 22:35
 4/12 anonim válasza:
56%
Első benyomásnál még óvatosan csináld, hátha fáj neki, a tizedik benyomás után viszont elkezdheted csattogtatni keményebben is.
2010. ápr. 27. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:

égjen a tűz a szemében...minden porcikájával sugallja, hogy kellek neki, mint ahogy Ő nekem!

24/F

2010. ápr. 28. 02:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát öcsém ha nektek már az első másodperctől lobog az őrláng a szemetekben, akkor gratulálok. Egyébként a kérdésre a válasz a külső. Mivel azt látod először. Utána persze lehet, hogy egy olyan csaj varázsol el a személyiségével, aki elsőre nem fogott meg. Szerintem am ez csajoknál is pont ugyanígy működik, szóval nincs semmim varázslat.
2010. máj. 2. 23:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Hogy jó mélyre benyomja.
2010. máj. 3. 02:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Az hogy mosolyogjon és tetsszem neki.
2010. máj. 3. 03:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az első benyomás mindig legyen alapos megfigyelés. Ne vonj le semmit, mert lehet hogy még ő sem meri megmutatni az igazi arcát. Majd a házasság kötelékében... :)
2010. máj. 3. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:
1. benyomás: ne legyen kövér.... a többi csak ezután jön. Mivel első benyomást kérdeztél most nem mondhatom hogy kedves aranyos stb... Első benyomásnál a külső számít.
2010. máj. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!