Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő? Mit tennétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő? Mit tennétek? Hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A TÖRTÉNET NEM RÓLAM SZÓL, HANEM EGY ISMERŐSÖMRŐL, de érdekel mások véleménye a szituációval kapcsolatban.

Adott egy 22 éves lány, aki legyen Nóri. Adott egy 41 éves ffi, Tibi. Munka kapcsán ismerkedtek meg, úgy heti 1-2 alkalommal találkoztak. Mindig is tett utalásokat Tibi, hogy tetszik neki Nóri stb. Végül a férfi kezdeményezett és kért egy találkozót a lánytól. Megtörtént a találka, még csak csók sem volt, csak ölelés, némi kézfogás/simogatás. Nóri szavaival élve még nem volt ilyen csodás napja 22 év alatt. Utána pár hétig nem is találkoztak, nem beszéltek. Tibi megkereste őt facen, ráírt, új találkozót kért. Nóri belement, itt már minden volt, szex stb.

Nóri teljesen belebolondult Tibibe, a gond csak az, hogy felesége van és 3 fia. Tibi sem közömbös, nem csak szexet akar (én magam is láttam, hogyan néz Nórira).

A lány nem várja el, hogy elváljanak, tudja hogy sok közös jövőt nem tart nekik a sors, mégsem tud elszakadi Tibitől.

Nórit az anyja mondhatni kitagadta, leqrvázta. Legjobb barátnői ellene fordultak. Nektek mi a véleményetek? Hogyan reagálnátok/cselekednétek Nóri, Tibi, Nóri anyja, barátnői és esetleg Tibi felesége helyében?

Én magam nem tudom mit tennék, ha én velem lenne ilyen helyzet. Nóri is tanácstalan.

2016. nov. 3. 21:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
30%

Nori tuti nyomorek ronda santa es erzelmileg zokni ha csak oreg nos gyerekes pasit tud osszeszedni.

Mas hazassagaba belerontani ocska ribizliseg.

Aki azt irja nem ludas mert jott volna masik no az gondolkodjon azon

Egy gyilkossag sem bun hiszen ha nem en lelotte volna mas is ?

2016. nov. 6. 09:34
 22/22 anonim ***** válasza:

Véleményem: én bizony egyetértek a barátnőivel, anyjával. Ha Nóri tudta, hogy felesége van Tibinek, akkor akármennyire is Tibinek van nagyobb bűne, attól még Nóri egy kis r...c, mert foglalt férfival hetyeg, tudva arról, hogy a férfi foglalt. Ha lenne tartása, szerelem ide, szerelem oda, azt mondaná, ameddig nem vagy szabad, addig nem jövök veled össze (és megállt volna max. az öleléses-kézfogásos dolognál). A férfi meg csak nem szereti annyira a lányt, ha nem ajánlotta fel rögtön, hogy elhagyom a feleségem, legyünk együtt. Lehet, nemcsak szexet akar, mert de jó újra átélni a randizgatást, de ez tök kényelmes neki, ellötyög Nórikával, otthon lefekszik az asszonnyal is, mellette hajtja a fejét az ágyra, neki adja le a fizut...

Én, ha már ez megtörtént, vállalnám a tetteim után a következményeket - "aki k...nak áll, ne csodálkozzon, ha b...ák".

2016. nov. 16. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!