Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő? Mit tennétek? Hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
A TÖRTÉNET NEM RÓLAM SZÓL, HANEM EGY ISMERŐSÖMRŐL, de érdekel mások véleménye a szituációval kapcsolatban.
Adott egy 22 éves lány, aki legyen Nóri. Adott egy 41 éves ffi, Tibi. Munka kapcsán ismerkedtek meg, úgy heti 1-2 alkalommal találkoztak. Mindig is tett utalásokat Tibi, hogy tetszik neki Nóri stb. Végül a férfi kezdeményezett és kért egy találkozót a lánytól. Megtörtént a találka, még csak csók sem volt, csak ölelés, némi kézfogás/simogatás. Nóri szavaival élve még nem volt ilyen csodás napja 22 év alatt. Utána pár hétig nem is találkoztak, nem beszéltek. Tibi megkereste őt facen, ráírt, új találkozót kért. Nóri belement, itt már minden volt, szex stb.
Nóri teljesen belebolondult Tibibe, a gond csak az, hogy felesége van és 3 fia. Tibi sem közömbös, nem csak szexet akar (én magam is láttam, hogyan néz Nórira).
A lány nem várja el, hogy elváljanak, tudja hogy sok közös jövőt nem tart nekik a sors, mégsem tud elszakadi Tibitől.
Nórit az anyja mondhatni kitagadta, leqrvázta. Legjobb barátnői ellene fordultak. Nektek mi a véleményetek? Hogyan reagálnátok/cselekednétek Nóri, Tibi, Nóri anyja, barátnői és esetleg Tibi felesége helyében?
Én magam nem tudom mit tennék, ha én velem lenne ilyen helyzet. Nóri is tanácstalan.
Nóri fiatal és butus, most próbálgatja az életet. Sokan nem tudják hol a határ, amíg nem feszegetik azokat. Kipróbálja, látja majd hogy rossz és fáj, többet nem csinálja. Az anyja és a barátnői buták, nem így kéne hozzáállni. Az anyja helyében beszélgetnék vele erről, nem elítélném.
Tibi pedig beleesett a mai társadalmi elvárások csapdájába, hogy neki jár egy fiatal nő, az asszony már nem ad semmit, hát megteheti. Valószínüleg rossz a házassága, vagy mindig is rossz volt, nem ő volt hozzávaló, vagy hagyták elveszni a lángot és belekerültek a mókuskerékbe, szürke hétköznapokba. A feleségét nem tiszteli, a jövőre nem godnolo, a gyerekei kicsit sem izgatják. Ha a felesége rájön, nem godnolonám, hogy boldog lesz. Ha meg tudják beszélni szerencséjük van, de Tibinek akkor nagoyn oda kell magát tennie. Amúgy meg nagyobb valószínűséggel válás lesz, ha van egy kis önbecsülése a feleségének.
A sztoriban Tibi a nagyobb hunyó, neki van elszámolnivalója a családja felé, Nórinak csak saját maga felé van.
13: "Nóri fiatal és butus, most próbálgatja az életet. Sokan nem tudják hol a határ, amíg nem feszegetik azokat."
Tibi középkorú, de 10-15 év házasság után kapcsolatok terén könnyen lehet, hogy pont ugyanolyan butus, és ugyanúgy nem tudja hol a határ. Persze az is lehet, Nóri a tizedik szeretője. Nem tudjuk. Egyébként egyetértek veled.
Köszönöm a válaszokat.
És ti mit tennétek, elmondanátok Tibi feleségének, ha csak látásból ismeritek?
18: nem avatkozok bele mások életébe, mert senkit sem ismerek annyira, hogy ilyen horderejű dolgokba beleszóljak. Továbbá nem vagyok sem párterapeuta, sem önkéntes rendőr, de még ők sem szólnak bele!
ha probléma van a házasságukban akkor majd megoldják vagy szétmennek vagy úgy maradnak, de mindezt a maguk ütemében, és nem úgy, hogy egy pletykás "jóakaró" hirtelen belecsap a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!