Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is "kuss" a nőknek, ha hazaér a párjuk?
Hát elég szomorú ha valaki még manapság is így él.
Én már rég nem látom ezt a példát sehol a környezetemben.
Régen ez volt az elvárás, mikor a nők nagy része háztartás béli volt. Még kis kézikönyveket is kiadtak, hogy hogyan kell várni a férjüket a nőknek (meleg vacsora, gyerekekre rászólva, hogy hagyják apát pihenni stb.)
Szerintem ez mára már nem dívik, mert mindenki dolgozik, és fáradtan ér haza. Én akkor szoktam hasonló dolgok miatt veszekedésekről hallani, mikor megszületik a közös gyerek. Anyuka otthon van egész nap felnőtt társaság nélkül, alig várja, hogy beszélhessen a párjával. Apuka meg fáradtan hazaér, nincs kedve beszélgetni, csak hagyják őt pihenni. Ebből rengeteg helyen van konfliktus.
Arany középút. A kussoltatás az már bunkó, de az se jó mikor valaki a semmiről pofázik órákon át "ééés kééépzeld a Mirci ebédre a szokásos halas szendvics helyett csirkéset evett"... "nóóóbádi kersz"- felelhetné akármelyikünk.
Amúgy vannak emberek akik ha hazaérnek szeretnek egy rövidebb ideig csendben leülni. Ettől nem lesznek rosszabb emberek, főleg, ha utána minden úgy van mit máskor, de kell az a kis csend.
És ha elalszik a dögunalmas pofázásodtól? Így ráborul az asztalra és szó szerint elalszik, mert annyira unja a "képzed a Marika ma a munkahelyenem volt olyan szemét, hogy pont olyan blúzt vegyen mint én mekkora szemét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!