Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a nőknek így elcsúfitaniuk magukat?
Komolyan miért jó ez? Meg egyáltalán mi az, hogy csúnya lány? Az alsó képen szerintem a képen egy kedves, aranyos és szép lány látható. A felsőn meg egy ocsmány tucat ribit akihez még bottal se nyúlnék. Na ő aztán tényleg ronda. Miért kel ezt művelni?
Én csak a Brezsnyev szemöldököt nem értem, nőként.
Miért jó az?
Nagyon nevetséges...
- adott egy pasi
- pasi lát valahol (interneten, vagy való életben) egy elvont nőt
- pasi elkezdi törni a fejét a dolgon
- felmászik a gyakorikerdesek.hu weboldalra, és bepötyögi azt, ami a pici szívét nyomja, ami 10/9szer általánosítás az egész női nemmel szemben.
Nem lehetne ezt.. Abbahagyni?
Most mi is irkáljunk ki ilyen bugyuta kérdéseket, hogy A férfiaknak / Férfi nemnek miért jó annyi axe-ot magukra fújni, hogy a rovarok megdöglenek a közelükben/ nőket erőszakolni/ napokon keresztül CoD-ozni, stb.?
Miben változtat a te életeden egy "cikk" egy olyan oldalról, ahol még egy nyomorult mondatot sem tudnak legépelni helyesírási hiba nélkül?
Ne foglalkozz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!