Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan emberrel, aki már próbált öngyilkos lenni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 18:13
11/15 anonim válasza:
Én ilyen személy vagyok, van párom, előtte is volt. Meggyógyultam, már nincsenek problémáim, legalábbis nem nagyobbak, mint másnak. Vannak külső nyomai a próbálkozásnak, és falcoltam is magam. Aki elfogadja, elfogadja, aki nem, azzal nem is illünk egymáshoz.
12/15 Titusztitusz válasza:
Nagy valószínüséggel nem...Meglehetősen taszítani szoktak mindig ugyanis a mentálisan problémás,labilis személyiségü nők...
13/15 anonim válasza:
nem imponálna a dolog az biztos...
Főleg azért mert az ilyenek esetek nagy részében csak önsajnálat van a dolgok mögött.
Persze sok ember fejében megfordul, de ha már tettlegességig fajul az egész gázos... Nem akarnám hogy valaki bekattanjon és mellettem végezzen, vagy próbáljon végezni magával.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem kell egyből az önsajnálatra gondolni,mert aki normális,az csak 1 embernek mondja el,a szerelmének.Persze nem úgy indítana az ismerkedésben,hogy párszor begyógyszerezte magát és ezt mind elmondaná...Nem volt időm leírni részletesebben,de nem gondoltam volna,hogy ennyi embert taszít más nyomora.Az viszont igaz,hogy nehezen lehetne szakítani az illetővel,mivel újra megpróbálná.
2016. nov. 1. 22:31
15/15 anonim válasza:
Ez az öngyilkossági kísérlet is nagyon sok mindenből adódhat. A 8-as vagyok. Páromra rászakad minden rossz egyszerre 11 évesen, csinál egy kísérlete, de megtalálták. A problémák megoldódtak. Azóta sem kell, sem doki, sem gyógyszer. Teljesen kiegyensúlyozott. Soha nem volt depis, vagy hasonló. Egy életvidám, optimista, tenni akaró nő lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!