Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti járnátok olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan emberrel, aki már próbált öngyilkos lenni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 18:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Hogy próbált? És miért nem sikerült?
2016. nov. 1. 18:18
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Én igen nagyon megértő tudok lenni és ha már nincs ilyen gondolata akk miért ne? L
2016. nov. 1. 18:23
 3/15 anonim ***** válasza:
4%
Próbált...aha. Sosem értettem, ha valaki meg akarja ölni magát akkor megteszi, nem próbálkozik. Max egy lelkisérült nyomi lehet aki ilyen szánalmas módszerrel próbálta magára felhívni a figyelmet, úgyhogy nem. Nem járnék vele.
2016. nov. 1. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Jártam már olyannal, aki közel volt a dologhoz. Soha többet. Nem akarom az életem elpazarolni arra, hogy egy labilis személyiségnek én teremtsek biztonságot vagy később a gyerekünk szívja meg a dolgait.
2016. nov. 1. 18:34
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Igen, járnék, ha már kicsit stabilabb mentálisan.

Nekem is volt már kettő "kísérletem", de azóta jobban érzem magam. Mivel én is jártam ebben a cipőben, sokkal könnyebben át tudom érezni a másik nyűgjét és talán jobban is tudom kezelni.

3: Empátia és érzelmi intelligencia látom nulla. Egyébként például ha nem tud róla senki, akkor milyen figyelemfelkeltésről beszélsz?

2016. nov. 1. 18:50
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
#4-es vagyok. Aki lepontozott, annak kívánom, hogy tegye tönkre az életét egy szóban forgó személy. Aztán lesz miről beszélnünk.
2016. nov. 1. 18:56
 7/15 anonim ***** válasza:
26%

6: Nem pontoztalak le, de az ugye megvan, hogy ez is egy betegségnek a tünete, ami gyógyítható?

Akkor gondolom olyannal sem járnál szívesen, akinek mondjuk volt már komolyabb daganatos betegsége, de már meggyógyult és tünetmentes, igaz?

2016. nov. 1. 18:58
 8/15 anonim ***** válasza:
39%
Igen és nagyon rég a párom.
2016. nov. 1. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

#7: Ez valóban egy betegség, ami gyógyítható. Már, amikor. Általában csak kezelhető és még egy embert sem láttam, akinek sikerült volna meggyógyulni. Oké, optimális helyzetben nem csináltak semmit, de amint jött egy kis stressz, egyből előjött a dolog.

Fizikailag beteg emberrel járnék. Ott tiszták a döntések, komolyan vehető az illető és lehet rá számítani.

Alapvetően a hétköznapi életben az önkontroll nélküli és dühkitörésektől szenvedő embereket sem találja a környezetük betegnek. Velük sem járnék. Súlyosabb esettel még annyira sem.

2016. nov. 1. 19:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Soha!
2016. nov. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!