Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan emberrel, aki már próbált öngyilkos lenni?
Igen, járnék, ha már kicsit stabilabb mentálisan.
Nekem is volt már kettő "kísérletem", de azóta jobban érzem magam. Mivel én is jártam ebben a cipőben, sokkal könnyebben át tudom érezni a másik nyűgjét és talán jobban is tudom kezelni.
3: Empátia és érzelmi intelligencia látom nulla. Egyébként például ha nem tud róla senki, akkor milyen figyelemfelkeltésről beszélsz?
6: Nem pontoztalak le, de az ugye megvan, hogy ez is egy betegségnek a tünete, ami gyógyítható?
Akkor gondolom olyannal sem járnál szívesen, akinek mondjuk volt már komolyabb daganatos betegsége, de már meggyógyult és tünetmentes, igaz?
#7: Ez valóban egy betegség, ami gyógyítható. Már, amikor. Általában csak kezelhető és még egy embert sem láttam, akinek sikerült volna meggyógyulni. Oké, optimális helyzetben nem csináltak semmit, de amint jött egy kis stressz, egyből előjött a dolog.
Fizikailag beteg emberrel járnék. Ott tiszták a döntések, komolyan vehető az illető és lehet rá számítani.
Alapvetően a hétköznapi életben az önkontroll nélküli és dühkitörésektől szenvedő embereket sem találja a környezetük betegnek. Velük sem járnék. Súlyosabb esettel még annyira sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!