Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak/ fiúk szeretik nőkön a fullacapet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 14:48
11/22 anonim válasza:
13 évesek biztos
gyerekes, szánalmas...
12/22 anonim válasza:
Nem akarja végre valaki elmondani mi a sz.r az a fullacape? A goggle baseball sapkás csajokat dobott ki rá
13/22 anonim válasza:
Jóemberek, ne tehetetlenkedjetek már ennyit, ahelyett, hogy tizedikként ide írjátok, guglizzátok ki. Baseballsapka egyébként.
14/22 anonim válasza:
Szerintem létre kellene hozni a gyakorin egy "Vének és öregek párkapcsolatok" fórumrészt, mert ha ezt a felnőtteknek értenie kellene, akkor szerintem én már nem tartozhatok ide 31 évesen, mert nem értem miről van szó :D
15/22 anonim válasza:
Nem értem, ha nem tudjátok mi az, minek írtok tenni az értetlent. Nyilván a a fullcap mellett a google-t sem ismeritek. Véletlenül nem ti kommenteltek a Való világos cikkek alá is, annak ellenére, hogy nem nézitek?
Egyébként még mindig kislányos.
16/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, *fullcap, siettem :D
2016. nov. 1. 17:01
17/22 anonim válasza:
Baseball sapka, csak megtanultak rá más kifejezést is.
18/22 anonim válasza:
Nem baseball sapka. A fullcapnek más a formája, de mindegy.
Nekem lányként amúgy bejön, igazából ha szép a csaj, kb bármi lehet rajta. Amúgy tesóm szokta hordani, de neki jól áll nagyon és passzol a stílusához. Ő is kb az a típus akiért mindenki rajong, szóval ha kukazsákban parádézna akkor is bejönne kb mindenkinek.
Nyilván van, akihez nem passzol annyira.
19/22 Titusztitusz válasza:
Vagy úgy...Szóval ez a "fullacep" az a "bézbólsapka" lenne? így akkor már érthető a kérdés...Hát...Én nem nagyon csípem azt,ha egy nő ilyet hord,kivéve,ha célszerüségböl hordja...Pl. futás,vagy egyébb szabadtéri sport okán van rajta,vagy napon végzett munka miatt...(Inkább "fullacap" egy szabadtéri tevékenységet folytató nő fején,mint naptol leégett,barna arcbőr...Bár az ideális viselet szerintem ilyen esetekre a karimás puhakalap...Mert az körkörösen védi a fejet a naptol...)
20/22 A kérdező kommentje:
Elírtam, sorry :DDD
2016. nov. 1. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!