Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok: állva pisiljen a wc-be és szétfröcsög vagy a csapba, ahol nem megy szét és még a farkát is leöblíti a végén?
Figyelt kérdés
Én szívesen pisilek a csapba, nekem kényelmesebb és tisztább dolog is. Mennyire fogadnátok ezt el?2016. okt. 31. 13:12
41/45 anonim válasza:
Gratulálok.
Kérdező, akkor Továbbra is pisilj a mosdóba.Próbáld ki a mosogatót is, aztán az ott elmosott tányérból etesd a szeretteidet.Te dolgod, ha a helységeket nem rendeltetésszerűen akarod használni.
42/45 A kérdező kommentje:
az jutott még eszembe, hogy azt tudjátok, hogy a balatonban állatok élnek és teleszarják és ti beleteszitek a fejeteket? :D
egyébként a mosogatót kár idekeverni.
2016. okt. 31. 19:06
43/45 anonim válasza:
Ha ennyire szeretsz a csapba pisilni, akkor vegyél már egy piszoárt és szereld fel.
44/45 anonim válasza:
Már régen nem teszem a fejem a Balatonba és strandvízbe sem.:D Pontosan emiatt a belepisilések, beleszarások miatt.Undorító számomra minden közös víz.....elég sok fertőzést sikerült beszereznem annó így.Lehet nyugodtan finnyásnak nevezni, az vagyok ez tény és felvállalom bárki előtt.
45/45 A kérdező kommentje:
És mi a véleményed az orális szexről? :D Az sem egy éppen steril történet... mondjuk teleélvezik a szádat, ráadásul még egy kis pisi is maradt ott még a csőben korábbról... :P
2016. nov. 1. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!