Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok: állva pisiljen a wc-be és szétfröcsög vagy a csapba, ahol nem megy szét és még a farkát is leöblíti a végén?
17:
Ez volt a legnagyobb álszentség amit te mondtál 20 válasz között, gratulálok.
"Normális" férfi. "Normális partner", "normális pár" (nemtől függetlenül).
Hát persze. A hülyét játszod vagy tényleg nem tudod, hogy minden embernek kivétel nélkül vannak ostoba rigolyái, szokásai, kis szertartásai, amik számára természetesek, de ha megosztaná a nagyközönséggel akkor jönne a felháborodás? (Kivétel nélkül olyanoktól akiknek szintén megvannak a maguk hülyeségei, amikbe bele lehet kötni)
Olyanról meg már nem is beszélek, hogy amikor 2,5 évig voltam kapcsolatban, akkor úgy pisiltem a csapba, hogy becsuktam magam mögött a fürdőszoba ajtót és megnyitottam a csapot? Több mint 1 évig laktunk együtt, napi szinten többször csináltam és sosem derült ki. Csempésszünk azért már egy kis valóságot is a beszélgetésbe.
Lehet meglepő, de szerintem nincsenek bacik. mert akkor lenne szag. mert a vizeletnél az van, hogy steril és kémiai elemek vannak benne, amit szeretnek bacik és attól lesz büdös aztán.
amúgy nekem mondta már azt nő, amikor egy szállodában voltunk és ő használta a wc-t épp, hogy én meg pisiljek a csapba, úgy is tudja, hogy a fiúk szokták :D
Vitatkozni lehet a dologról, lehet fujjjjolni is.
A pasik döntő többsége simán megteszi. Máskor nem is, de mikor a párja nincs otthon akkor igen.
23:
A háztartások 75%-ában a WC egy külön helység, a fürdőkád, csap, mosógép pedig ahhoz képest egy másik helységben van.
Nem olvastam el a többi kommentet, de páros lábbal rúgnám ki azt aki a mosdókagylóba pisil.
Ez undorító!!
most rákerestem és tényleg elég ártalmasok ezek a tisztító kendők. ha meg lehúzod a wcbe akkor különösen, ugyanez igaz a nedves wc papírra sajnos, pedig az nem rossz. de tele vannak vele a világ tengerpartjai...
szerintem az nem korrekt azt mondani, hogy a wcnél mossak fogat. de azzal nincs gondom, hogy csap fölött ahova pisiltam. mondom fogmosás közben szoktam reggel az tök jó. pont beletudom lógatni, jó a magasságom hozzá. lehet ha valaki sokkal kisebb vagy nagyobb, annak nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!